• Manichiura ca la salon in linistea casei tale

    Manichiura ca la salon in linistea casei tale

    Preferi sa ai grija singura de unghiile tale? Te simti mai confortabil sa te ocupi de manichiura in intimitatea casei tale? Te incurajam si iti oferim cateva ponturi pentru ca mainile tale sa arate impecabil.


    ● Inainte de a incepe operatiunea propriu-zisa, mai curata inca o data fiecare unghie cu dizolvant. Chiar daca nu mai exista oja pe ele, acest truc te va asigura ca unghiile sunt perfect curate si fara urme de grasime sau impuritati.

    ● Foloseste un lac transparent ca baza pentru oja. Nu doar ca va face manichiura mai rezistenta in timp, dar iti va proteja si unghiile de efecte nedorite precum ingalbenirea sau fragilizarea lor in timp. 

    ● Incearca sa renunti la taierea cuticulelor. Este o operatiune care poate provoca neplaceri precum taieturi nedorite sau chiar infectii. In loc de asta, foloseste un betisor si ulei special pentru a le impinge catre baza unghiei.

    ● Aplica oja in straturi subtiri, chiar daca asta inseamna sa dai mai multe tuse. Manichiura va fi mai rezistenta.

    ● La final, foloseste un top-coat care va uniformiza lacul de unghii si ii va da stralucirea ”ca la salon”.

    ● Incearca, macar din cand in cand, sa renunti pentru cateva zile la oja si sa iti lasi unghiile sa ”respire”. Le vei ajuta sa ramana sanatoase si puternice.


  • Articole similare