• Vine, vine primavara, iar casa ta merita un UPGRADE

     

    In ciuda babelor dezlantuite care si-au scuturat cojoacele in ultimele zile cu temperaturi scazute si fulgi de nea, semnele primaverii sunt peste tot. Ca in fiecare primavara, elanul curateniei si improspatarii va cuprinde toate casele. Exista o traditie minunata mostenita de la mamele si bunicile noastre conform careia la inceputul primaverii decorurile de iarna sunt inlocuite cu cele de primavara. Casa primeste haine noi, mai vesele si mai subtiri, de la covoare si perdele, pana la decoratiuni interioare. Pentru a intampina primavara cum se cuvine si a sari in ajutorul tuturor celor care vor sa-si innoiasca casa, magazinele cora s-au pregatit cu tot ce este mai bun pentru casa.

     

    Pentru pregatirile de Paste, in magazinele cora offline sau online, gasesti o gama variata de accesorii de bucatarie, de la vesela, pana la pahare, oale si tigai si fete de masa. In ceea ce priveste vesela, cora te asteapta cu patru colectii ceramice dar si cu diferite colectii din portelan. Una dintre piesele de rezistenta ale colectiei de portelan este setul Maghsoud Mahana din potelan alb cu margini aurii. Setul are toate piesele pe care ti le-ai putea dori pentru o masa festiva, inclusiv saladiera, supiera, platou, bol si serviciu de cafea.

     

    Pentru ca stim ca sunt mai greu de gasit, in catalogul cora dedicat casei tale, poti vedea oferta noastra de untiera si zaharnita.

     

    Nu credem ca exageram cand spunem ca raiul vaselor de gatit este la cora. Pasionatii de patiserie si cofetarie pot gasi o gama variata de articole pentru copt care sa le satisfaca aceasta pasiune: forme de tort cu diametre diferite, forme de briose, tavi patrate, dreptunghiulare, cu margini inalte sau joase, forme de taiat biscuiti, sucitoare, pensule, spatule. Daca esti in cautare de gratare si oale de fonta, la cora gasesti unele imbatabile ca pret. De asemenea, cora te asteapta cu o tombola cu premii pana pe 30 aprilie la care poti participa prin inscrierea unui bon pe care apare un produs Tefal cumparat.

     

    In cazul in care iti place sa gatesti in oale de inox, la cora gasesti o oferta variata. Tot asa stau lucrurile si pentru vasele de yena si gama de tigai.

     

    Draperiile, perdelele si fetele de masa au modele vesele, de primavara si sunt din materiale de foarte buna calitate. In completare, puteti gasi si o varietate de pernute si alte obiecte pentru decoratiuni interioare, precum si electrocasnice si obiecte de mobilier, astfel incat o casa sa devina acasa.

     

  • Articole similare