• Tu cu ce te incalti vara aceasta? Cele mai noi tendinte




    Abia asteptam cu totii ca perioada de izolare sociala sa fie inlocuita, treptat, de zile mai relaxate. Desigur, vom continua sa respectam toate recomandarile medicale pentru protectia noastra si a celor din jur, insa, atat cat va fi posibil, ne vom bucura si de o libertatea de miscare ceva mai mare. In zilele in care vei iesi din casa, vom dori sa adaugam un pic de cochetarie tinutei noastre, iar incaltamintea reprezinta, evident, un accesoriu esential. 

    Iata care sunt cele mai interesante tendinte ale acestei veri:

    Sandalele cu platforma tip wedge, de o inaltime moderata. Epoca platformelor imense, demne de perioada de glorie Spice Girls, pare sa ia o pauza. Platformele sunt mai joase, ceea ce te va ajuta sa te bucuri de mai multa stabiliate. Forma tip ”wedge” le ofera si mai multa eleganta, astfel incat sa le poti asorta mai usor la tinutele tale de vara.

    Sabotii cu talpa de lemn si-au facut intrarea timid inca din anul 2019, insa acesta va fi cu adevarat sezonul lor de glorie. Poti apela cu incredere la modelele clasice, insa cea mai actuala este cea in care partea superioara a sabotilor este alcatuita din bretele de diferite dimensiuni.

    Noutatea verii 2020 sunt sandalele cu textura matlasata. Tendinta a fost lansata de casa de moda Bottega Veneta si a fost preluata rapid de multi alti creatori, dar si de magazinele mass- market.
    Un alt element fresh este reprezentat de accesorizarea pantofii si a sandalelor cu lanturi metalice, care le vor oferi un aspect neconventional si o tusa rock chiar si celor mai clasice modele.

    Pentru cele mai indraznete, exista, de asemenea, vesti bune. Tocurile sferice, realizate din acril, vor fi exact nuanta avangardista care poate improspata orice tinuta. In ciuda aspectului lor, te asiguram ca sunt la fel de stabile precum si cele conventionale. Unele case de moda au profitat si mai mult de oportunitatile pe care un toc transparent le poate oferi si au introdus in ele diverse alte elemente interesante, precum petale de flori.



  • Articole similare