• Ce modele de pantaloni vor fi la moda vara aceasta




    Pe masura ce se apropie relaxarea restrictiilor generate de situatia epidemiologica, ne pregatim sa iesim mai mult din casa, chiar daca vom face acest lucru cu toate precautiile necesare. Totusi, atat cat se poate, ne vom bucura de vara si vom incerca sa tinem chiar si pasul cu tendintele in materie de moda. Pantalonii sunt o piesa vestimentara indispensabila in garderoba majoritatii femeilor, asa ca e bine sa stim ce modele vor fi in tendinte vara aceasta.

    Pantalonii largi, chiar in varianta palazzo, raman in continuare vedete ale sezonului cald. Sunt vaporosi si flateaza aproape orice silueta, asa ca ii poti incerca cu incredere sau, daca deja ii ai, ii poti tine la indemana si vara aceasta. Noutatea este ca, in vara lui 2020, acest model de pantaloni este realizat din materiale mai pline, precum tricotul mai gros, spre deosebire de sezoanele trecute, cand erau croiti din materiale mai usoare, precum voal sau matase. Insa, daca simti ca le preferi tot pe acestea din urma, poarta-le cu incredere.

    Lungimea ⅞ , cea care lasa gleznele la vedere, este, in continuare la moda. Cu atat mai mult cu cat trendul predominant pentru incaltaminte este reprezentat de sandalele cu sireturi sau panglici care se leaga in jurul piciorului si care este pusa in valoare de un  pantalon care se opreste inainte de glezna.

    Raman, in continuare, in preferintele designerilor si pantalonii tip culotte, adica largi si lungi pana in dreptul genunchilor. Poarta-i asortati la incaltaminte cu platforma sau toc, pentru a inalta si subtia intreaga silueta.

    Derivata din pantalonii culotte, fusta-pantalon este una dintre noutatile sezonului. Are amplitudinea mai mare decat a ”rudelor” sale stilistice si lungimea mai versatila. In varianta acestui an, talia este inalta, astfel incat o poti purta cu bluze scurte, chiar crop topuri in zilele de vacanta sau de relaxare. Daca acest stil nu te reprezinta neaparat, incearc-o cu o bluza vaporoasa sau cu un tricou marinaresc, pentru a surprinde cat mai bine spiritul verii.

  • Articole similare