• Manichiura verii 2020: care sunt trendurile cele mai ”fierbinti”



    Vara este anotimpul in care unghiile noastre sunt, probabil, cel mai bine puse in valoare. O manichiura spectaculoasa devine parte integranta din intregul nostru aspect, iar zilele de vacanta ne dau toata libertatea de care avem nevoie pentru a ne folosi la maximum creativitatea si indrazneala. Iata care sunt cele mai importante tendinte ale acestui sezon in infrumusetarea unghiilor:

    Marea revenire in tendinte ii apartine manichiurii tip ”French”. Extrem de cunoscuta, pentru ca a fost vedeta si in urma cu cativa ani, are un concept extrem de simplu: intreaga suprafata a unghiei vopsita nude sau cu un lac incolor, in timp ce doar varfurile sunt colorate. Daca in varianta clasica, varfurile erau albe, de data aceasta situatia se schimba: ele vor fi colorate in cele mai indraznete nuante la care te poti gandi. In acest fel, aspectul minimalist si profesional care facea parte din definitia manichiurii frantuzesti capata mai multa personalitate decat oricand.

    Perioada extrem de grea si de sumbra prin care a trecut intreaga lume are nevoie sa fie compensata de optimism si de culoare, iar acest lucru se vede chiar si in trendurile din manichiura. Stilistii promoveaza foarte mult unghiile in cele mai tari si diverse nuante, de la verde, albastru sau portocaliu, la cele mai aprinse nuante de roz. Si, ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient de creativ, o tendinta majora a verii este vopsirea fiecarei unghii in alta culoare, cat mai electrica si mai vesela. Te poti bucura din plin de acest trend, mai ales daca lucrezi de acasa sau te asteapta perioada de concediu.

    O alta noutate este transferul imprimeurilor tip  ”animal print” de la imbracaminte catrre manichiura. Unghiile tale pot imprumuta modele de leopard sau de zebra, pentru un aspect plin de indrazneala si nonconformism. Daca alegi aceasta tendinta, te sfatuim, totusi, sa nu mai folosesti respectivul imprimeu si in vestimentatie, pentru ca va deveni redundant si aparitia ta isi va pierde din eleganta.

  • Articole similare