• Cum alegi canapeaua potrivita?

    Cum alegi canapeaua potrivita?

    O canapea este pe langa un element central al oricarei incaperi, o investitie pe termen lung. De aceea este foarte important sa alegi modelul perfect novoilor tale. 


    In primul rand, este important sa stabilesti de la inceput daca ai nevoie de o canapea fixa sau extensibila, care se poate transforma intr-un pat pentru musafiri. 

    De asemenea, trebuie sa tii cont si de dimensiunea camerei in care se va afla canapeaua. Intr-o camera spatioasa si cu putina mobila, un coltar de 5 sau 6 locuri poate deveni piesa de rezistenta. Inainte sa o achizitionezi, masoara cat mai bine spatiul pe care il ai la dispozitie pentru a nu avea surprize neplacute. Nu trebuie sa uiti nici de culoarea, structura si materialul canapelei. Spre exemplu, canapelele din stofa sunt mai ieftine si iti dau posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori si imprimeuri, in timp ce canapelele din piele naturala sunt mult mai confortabile, insa sunt si mai scumpe, dar rezista mai mult in timp. 

    Cel mai important aspect este te gandesti inainte de a achizitiona o canapea cum o vei folosi: ca pat suplimentar pentru oaspeti, ca loc de citit si relaxare sau ca loc unde intreaga familie se aduna seara de seara pentru a vedea un film.

  • Articole similare