• Cum sa te imbraci la petrecerea de Craciun a companiei

    Cum sa te imbraci la petrecere de Craciun a companiei

    Petrecerea corporate de Craciun este o ocazie perfecta sa iti cunosti mai bine colegii si sa porti discutii informale intr-un mediu relaxat. 
    Trebuie insa sa nu uiti ca este totusi un eveniment oficial organizat de compania pentru care lucrezi si sa te imbraci adecvat. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la accesoriile stylish, la rujul rosu sau la pantofii cu toc.

    Craciunul este o sarbatoare speciala, un moment mult asteptat de catre noi toti si un prilej excelent pentru a te imbraca elegant si festiv. Astfel, daca evenimentul are loc in timpul zilei, poti purta rochii si fuste din materiale mai groase, cum ar fi lana sau casmirul, sau o bluza delicata de matase impreuna cu un cardigan cu aplicatii din perle. Daca petrecerea are loc seara, o rochie de cocktail din dantela este alegerea perfecta. Incearca sa eviti decolteurile indraznete sau rochiile si fustele prea scurte. 

    Buclele lejere sunt ideale pentru orice petrecere de Craciun, iar pentru parul mediu, o impletitura simpla accesorizata cu o agrafa stralucitoare este o alegere foarte chic.  
  • Articole similare