• Cum sa iti decorezi casa de Sarbatori?

    Cum sa iti decorezi casa de Sarbatori?

    Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si probabil deja ai planuite cateva petreceri la tine acasa. Suntem convinsi ca vrei ca invitatii tai sa se simta ca intr-o poveste de Craciun cand vor veni sa petreaca Ajunul la tine, asa ca ne-am gandit sa iti oferim cateva trucuri pentru a avea o casa de vis, decorata in spiritul Craciunului.


    Iti propunem cateva solutii simple, la indemna oricui, care se potrivesc atat unui decor traditional, cat si unui decor mai modern. Si pentru ca ne place sa fim eco-friendly, decoratiunile pe care ti le propunem anul acesta sunt toate naturale. Iata sugestiile noastre:

    1. Coronite verzi: Poti folosi cateva crengute de brad, conuri de brad sau de pin, ienupar si vasc. Leaga crengutele cu o sarma, apoi leaga si conurile de coronita si la final adauga ienuparul si vascul. Alege un spray argintiu pentru a le oferi o nota de eleganta.

    2. Ghirlande colorate: taie felii subtiri de lamaie si portocala, sau chiar mere si, dupa ce le pui la uscat o zi doua, cu putina sare, insira-le pe un fir colorat si agata-le pe perete, pe usa sau de lampa, deasupra mesei.

    3. Suport de lumanari: daca vrei o decoratiune rustica, aranjeaza cateva lumanari pe un suport de lemn, in forma de copac. Nu uita insa de clasica beteala argintie si de globurile de sticla pentru pom, ca sa fii sigura ca ai decoratiuni de Craciun pe gustul tuturor invitatilor, atat prieteni, cat si rude.

    Intra pe cora.ro si gasesti inspiratie pentru casa ta!

    Sarbatori Fericite!



  • Articole similare