• Un strop de natura pentru frumusetea ta

    Un strop de natura pentru frumusetea ta

    Te-ai saturat sa cauti solutiile ideale pentru ten? Sa primesti acelasi raspuns negativ, nonsalant la intrebarea „e naturala?” Pana la urma asta e realitatea, pe piata sunt prea putine produse naturale, dar daca ai putina rabdare si timp, iti poti prepara acasa masti, de exemplu, folosind ingrediente 100% naturale. Astfel controlezi total continutul si nu mai ai de ce sa iti faci griji in privinta chimicalelor, care stim ca de multe ori se ascund atat de abil in lista ingredientelor scrisa cu litere mult prea mici pentru a te mai obosi sa citesti.

    Asadar, in pragul iernii,  iti propunem sa incerci cateva masti naturale, pentru ca tenul are nevoie in aceasta perioada de o ingrijire speciala. Si e atat de simplu!

    1.Avocado + galbenus + miere = hranire

    2 lingurite de avocado proaspat
    2 lingurite de miere
    1 lingurita de galbenus

    Se dau toate ingredientele la blender pana ce obtii o pasta fina. Aplica masca pe fata si pe gat si las-o sa actioneze timp de 35-40 de minute, apoi clateste bine cu apa. Repeta povestea saptamanal daca vrei sa ai rezultate.

    2. 100% banane

    Aceasta este o masca extrem de hidratanta, asa ca nu vei avea pielea uscata chiar daca e iarna. Pune o jumatate de banana coapta in mixer, o lingurita de iaurt si una de miere, amesteca-le bine, apoi lasa sa actioneze pe fata timp de 20 de minute. Spala-te cu apa calduta. Aplica masca de 2-3 ori pe luna si vei vedea rezultatele: o piele radioasa, cu aspect mai tanar. 

    Un strop de natura pentru frumusetea ta


    3. Capsuni si suc de lamaie contra acneei

    O mana de capsuni, 2 lingurite de suc de lamaie si o lingurita de miere, amestecate in blender (ce minune ca exista blenderul :) ) pana la obtinerea unei paste. Lasa masca sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clateste bine. Capsunile contin acid salicilic, care actioneaza impotriva acneei si amelioreaza aspectul pielii predispuse sa se inroseasca.

    Un strop de natura pentru frumusetea ta


  • Articole similare