• Tu ce faci cand e urat afara?

    Tu ce faci cand e urat afara?

    Zilele in care vremea este neprietenoasa pot fi o adevarata bataie de cap, mai ales atunci cand ai copii. Pentru ei, ideea de a sta in fotoliu cu o carte s-ar putea sa nu reprezinte un plan interesant, chiar daca tie ti s-ar parea alegerea perfecta. De aceea, iti venim in ajutor cu variante de a umple timpul celor mici cu activitati interesante si speram ca, in semn de recunostinta, iti vor acorda si tie cateva momente libere, in care sa te bucuri de romanul abia inceput.


    ● Gatiti impreuna. Inca de cand sunt mici, le poti da cateva treburi in bucatarie. Pot spala legumele sau amesteca in creme, iar, cand mai cresc, ii poti invata sa faca si lucruri mai complexe. Desigur, toate acestea se vor desfasura sub supravegherea ta atenta si departe de orice factor de risc.

    Tu ce faci cand e urat afara?

    ● Invata-i jocurile copilariei tale. O partida de ”fazan” sau de "t.o.m.a.p.a.n." in familie este o varianta foarte buna de a umple cateva ore intr-un mod interesant si educativ. Tu iti vei aminti cu nostalgie de vremurile cand erai ca ei, iar copiii vor invata cuvinte si notiuni noi, care le vor fi de folos.

    ● Organizati sesiuni de ”cinema acasa”, alternand filmele pe care fiecare dintre voi doreste sa le vada. Le poti face cunostinta cu filme clasice precum ”O poveste de Crăciun” sau ”Mary Poppins”, iar ei iti vor prezenta favoritele generatiei lor. Nu uitati de popcorn, pentru o experienta completa!

    ● Sunati-i pe bunici si pe rudele pe care nu reusiti sa le vedeti asa de des! Le veti face o mare bucurie, iar cei mici vor avea ocazia sa le povesteasca despre succesele de la scoala sau chiar despre nazdravaniile pe care le-au facut in ultima vreme.

  • Articole similare