• 3 city-break-uri cu buget redus



    In timpul vacantei, chiar daca scurta, important este sa-ti lasi acasa grijile de orice natura, inclusiv pe cele financiare. Chiar daca un city-break e o cheltuiala si un mic atac la pusculita cu bani a familiei, acesta nu trebuie sa se termine cu griji in plus la venirea acasa. Pentru asta, o planificare din timp, insotita de o cautare temeinica a ofertelor de city-break te poate salva de la cheltuieli inutile. In felul acesta, poti da peste oferte de zboruri, oferte de cazare, gratuitate la diferite intrari in muzee si alte obiective turistice. Foarte multe dintre orasele considerate scumpe, devin mult mai accesibile in extra-sezon.

    Un astfel de oras este Barcelona. Daca in loc de primavara-vara veti face o alegere curajoasa pentru lunile noiembrie sau februarie, Barcelona se va dovedi o destinatie care va va intampina cu vreme agreabila chiar si atunci. Odata ajunsi acolo, incercati sa bifati cam tot ce a lasat Gaudi Europei in materie de arhitectura. Bucurati-va de minunatele tapas-uri in Mercado de la Boqueria, relaxati-va luand pulsul strazii in El Ravel, petreceti timp in Barrio Gotico si nu ratati portul.

    Tel-Aviv este un alt oras unde puteti avea un week-end de poveste. Cu un ritm alert, o fascinanta arta stradala, viata de noapte intensa si o cultura gastronomica care va va incanta la orice colt de strada, Tel-Aviv este o destinatie de pus pe lista. Daca veti opta pentru o escapada in noiembrie, va veti putea bucura de diferite oferte la zbor si cazare. Orasul este un mozaic de arhitecturi, culturi si civilizatie care te va surprinde la fiecare colt. Ce nu poti rata odata ajuns in Tel-Aviv: Bulevardul Rothchild cu casele sale Bauhaus, patrimoniu UNESCO, Carmel Market, cartierul Yemenit, plaja Geula si promenada, Jaffa.

    In timp ce majoritatea se inghesuie sa vada Lisabona, alege Porto si nu vei regreta. Este una dintre destinatiile europene cele mai seducatoare si confortabile financiar. In Porto vei avea parte de arhitectura fabuloasa – piata Ribeira este monument UNESCO -, gastronomie minunata, vinul de Porto care nu poate fi ratat, muzee si catedrale de vizitat pe indelete.

  • Articole similare