• Tinuta de festival. Scurt ghid de utilizare



    Sezonul festivalurilor este in plina desfasurare si, indiferent de muzica care iti place, outfit-ul pe care il vei alege va spune ceva despre tine. Asa ca, asa cum ai selectat din timp la ce festival vei merge, in functie de trupele prezente si muzica care se pune, asa este cazul sa acorzi maxima atentie si importanta alcatuirii tinutei. Country sau romantic, rock sau relaxat, look-ul tau va contribui la starea ta de bine si iti va da o energie speciala. 

    Combinatia de botine tip ciocata cu pantaloni scurti din denim sau fusta este deja o alegere hit pentru orice sezon de festival. Purtata cu o bluza din dantela, broderie sau volane si accesorizata cu o geanta cu franjuri, aceasta tinuta va fi remarcata la orice festival din lume unde vei merge. Daca vei dori sa faci un statement si mai puternic, poti asocia acestei tinute si o esarfa purtata pe cap, tip bentita.

    Bocanci hard cu rochie cu impremeu floral, desi  un mix surprinzator, are un efect cool si foarte stilat. Aceasta combinatie poate fi completata cu o geaca din piele si o poseta plic cu curea lunga. La gat poti avea lanturi de diferite lungimi, purtate impreuna.

    Pantaloni lungi din denim, tenisi si un top fara maneci reprezinta o alegere simpla, comoda si cu care nu poti da gres. Completeaza tinuta cu un mic rucsac si ochelari de soare si esti gata de topaiala.

    Geaca cu franjuri si orice cu franjuri! Niciodata franjurii nu vor fi deajuns pentru un festival. Cizme cu franjuri, genti cu franjuri, posete cu franjuri, geci, pantaloni si fuste cu franjuri. Indiferent ce piesa veti alege, franjurii va vor condimenta look-ul si va vor da un aer rebel.

    Geaca denim, cu sau fara imprimeuri, sepcile statement, palariile si borsetele sunt alte elemente care pot contura o tinuta de festival.


    Indiferent ce vei alege, ai grija sa construiesti o tinuta echilibrata, in care elementele care apartin unui anumit stil – rock&roll, boho, country, relaxat  – sa fie frumos puse in evidenta de piese vestimentare moderne. Si, mai presus de orice, nu uita ca festivalurile sunt adevarate incercari pentru picioarele tale. Asa ca, ar fi de preferat sa alegeti o incaltaminte care sa reziste la praf, noroi si trafic greu, ceea ce inseamna un mare nu pentru slapi sau sandale foarte decoltate.

  • Articole similare