• Garderoba de toamna a copilului


    Desi pare greu de acceptat, toamna se apropie cu pasi repezi. Si pentru ca este bine sa nu va prinda pe picior gresit, puteti de pe acum sa incepeti lista cu acele piese vestimentare care nu pot lipsi din garderoba copilului.

    Pentru ca orice copil adora baltile si ploaia, nu il privati de bucuria balacelii, doar echipati-l corespunzator pentru a ramane uscat. O salopeta de ploaie din material special, impreuna cu o pereche de cizme de ploaie vor face ca distractia sa fie maxima si sigura.

    Pentru plimbari mai scurte, ganditi-va sa aveti in geanta si o pelerina de ploaie sau o umbreluta de copii, cu desene sau culori haioase.

    Geaca pentru vant si ploaie dispune de materiale care vor proteja foarte bine si vor tine copilul la caldura. Chiar daca poate parea o investitie, aceasta va fi folosita suficient de mult incat sa nu aveti senzatia unor bani blocati inutil.

    Hanoracul si bluza polar sunt alte piese de rezistenta care nu pot lipsi din dulapul copilului odata cu venirea toamnei. In zilele friguroase, cand inca nu este timpul pentru o geaca mai groasa, veti avea nevoie de un hanorac.

    Puneti in cap de lista cateva fesuri subtiri de diferite culori si modele pentru ca acestea vor fi folosite zilnic de la un anumit moment incolo al toamnei.

  • Articole similare