• 5 aplicatii pentru un stil de viata sanatos si armonios




    Dupa sezonul vacantelor urmeaza perioada in care cautam motivatia sa revenim la activitatile noastre obisnuite si la lucruri pe care le-am amanat toata vara. 
    Probabil unul dintre cele mai amanate lucruri este mersul la sala, asa ca orice ajutor, motivatie sau sfat ajuta.

     Iti recomandam 5 aplicatii care te vor ghida spre un stil de viata sanatos si armonios si te vor inspira sa ai mai multa grija de corpul tau, prin sport si dieta echilibrata.  

    1. Aaptiv este aplicatia potrivita pentru tine daca iti place sa te ghidezi dupa antrenamente video propuse de instructori renumiti.  Ai acces la antrenamente video, dar poti opta si pentru lectii personalizate. Exista 12 categorii de exercitii si 2500 de sesiuni de antrenament, ceea ce inseamna ca o sa treaca ceva timp pana o sa te plictisesti.

    2. Jetfit este o aplicatie de monitorizare a antrenamentelor, dar in acelasi timp este si o baza de date uriasa cu exercitii pentru toate grupele de muschi. Inveti cum sa le faci corect si iti monitorizezi evolutia. Ce este interesant la Jetfit este ca iti poti crea diferite antrenamente personalizate si poti avea acces si la antrenamentele altor utilizatori de unde te poti inspira.

    3. Asana Rebel este alegerea perfecta pentru iubitorii de yoga, dar si pentru cei care nu au timp sa mearga la sala, dar simt nevoia sa isi imbunatateasca flexibilitatea corpului dupa multe ore petrecute la birou. Exercitiile au o durata de 5 minute si variaza de la antrenamente intense, pentru cei mai experimentati dintre utilizatori, pana la sesiuni de meditatie.

    4. MyFitnessPal este deja destul de cunoscuta. Nu este o noutate faptul ca antrenamentele fara un stil de viata sanatos si fara o dieta adecvata nu au rezultatele asteptate. Aplicatia iti monitorizeaza regimul alimentar si te ajuta sa tii evidenta caloriilor, oferindu-ti variante de preparate sanatose, bogate in fructe, legume si proteine. Sunt si multe articole pe blog unde o sa gasesti sfaturi despre cum sa iti faci un plan de antrenament pe cateva zile, cum sa iti gasesti motivatia necesara si despre cum iti poti imbunatati starea de spirit generala cu ajutorul sportului.  

    5. 8fit  este o aplicatie cu o interfata prietenoasa unde o sa gasesti exercitii personalizate in functie de corpul tau, dar si de obiectivele pe care ti le-ai propus. Poti sa isi faci si un plan alimentar, sa urmezi un plan de exercitii, iar daca nu vrei sa folosesti aplicatia, intra pe canalul de Youtube unde o sa gasesti multe filmulete cu retete usoare, exercitii pe care le poti face de fiecare data cand ai putin timp liber si povesti de succes ale celor care au incercat 8fit.
  • Articole similare