• Vin reducerile! Profita de ele inteligent!

     



    Perioada reducerilor se apropie: mai intai ne vom bucura de Black Friday, apoi, desigur, urmeaza un intreg sezon al promotiilor de iarna. Insa, daca vrem sa profitam cu adevarat si sa facem achizitii inspirate in acest interval, pe care nu le vom regreta curand, este bine sa avem o strategie inteligenta. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti folosesti cat mai bine banii si sa cumperi lucruri de care te vei bucura pentru mult timp de acum incolo.

     

    Prima recomandare pe care ti-o facem este si cea mai importanta: nu cumpara ceva DOAR pentru ca este la reduceri. In loc sa scoti banii sau cardul imediat ce observi o eticheta pe care scrie ”-70%” sau un alt procent seducator, raspunde cu onestitate la urmatoarea intrebare: ti-ai fi dorit la fel de mult respectivul obiect daca era la pret intreg? Daca raspunsul este unul negativ sau nehotarat, treci lasa-l pe raftul virtual sau real si continua sa cauti lucruri care chiar ti-ar fi placut cu adevarat si daca nu erau la pret redus.

     

    Al doilea sfat este unul simplu: Fixeaza un buget pentru sesiunea de cumparaturi si respecta-l.  Toate aceste chilipiruri aparente care te ademenesc in magazine pot sa insemne, cumulat, foarte multi bani. De aceea, este important sa arati cumpatare si disciplina. Daca reusesti sa faci si o lista de lucruri pe care ti le doresti, inainte de a pleca la cumparaturi, ar fi cu atat mai bine.

     

    Daca te vei bucura de sezonul de reduceri in mediul online, exista o metoda excelenta de a te asigura ca gasesti cel mai avantajos pret pentru un anumit obiect: Exista o serie de aplicatii de comparare a preturilor pe care le poti descarca pe telefon, care iti vor spune daca ceea ce cautati este la o oferta mai buna in alta parte.

     

    Al patrulea sfat se refera la achizitiile de haine: nu cumpara niciodata ceva care nu iti vine bine, doar penru ca este la reducere. Oricat de tentant ar fi sa crezi ca merita sa investesti intr-un obiect de imbracamine care nu este masura ta, pentru ca vei slabi sau te vei ingrasa in viitorul apropiat, este o decizie care nu face decat sa-ti risipeasca banii. Cauta intotdeauna lucruri care iti vin perfect acum, acestea sunt adevarata investitie de succes.

     

  • Articole similare