• Prajitura cu pere si ciocolata

    Prajitura cu pere si ciocolata

    Ingrediente:


    2 pere
    200 g ciocolata 
    150 g unt
    1 pahar de zahar
    1 pahar de faina
    3 oua
    3 linguri de lapte
    1 lingurita de drojdie

    Numar de portii: 6

    Mod de preparare:

    1. Curatati perele de coaja si taiati-le in patru. Puneti-le la fiert timp de cinci minute, apoi strecurati-le. 

    2. Rupeti ciocolata in bucatele si topiti-o in lapte la microunde pentru doua minute. 

    3. Amestecati untul si zaharul pana obtineti o compozitie omogena. Adaugati ouale si ciocolata, apoi drojdia si faina. Incalziti aceasta compozitie, apoi varsati-o intr-o tava speciala pentru prajituri si aranjati bucatile de para sub forma de stea. 

    4. Introduceti tava la cuptor timp de 40 de minute la 210˚ C.

  • Articole similare