• Decoreaza-ti casa in functie de personalitatea ta!

    Decoreaza-ti casa in functie de personalitatea ta!

    Multe locuinte iti dau senzatia ca intri intr-o camera de hotel, ordonata, decorata corect, dar impersonala. Cum facem sa evitam acest sentiment si sa cream in jurul nostru un spatiu unic care sa ne reprezinte? Iata 5 idei prin care casa poate imprumuta din personalitatea ta:

    1. Incearca sa integrezi cel putin un element de decor vechi, care sa aiba o poveste inedita, eventual un obiect mostenit din familie. Daca ai optat pentru o mobila moderna, obiectul vechi va scoate camera din banal si nici nu va trece neobservat de musafiri.

    2. Fa-ti cunoscute pasiunile. Noua ta pasiune este navigatul? Transforma-ti baia intr-o cabina de ambarcatiune prin cateva elemente decorative cu specific maritim si fotografii din excursii. Exista in familie o traditie de a practica un anumit sport? Gaseste un loc potrivit pentru medaliile si trofeele obtinute. Ai o colectie de discuri impresionanta? Construieste un raft special si cheama-ti prietenii in vizita pentru o seara cu muzica eclectica.

    3. Familia in prim plan. Alege cateva dintre fotografiile tale preferate cu familia si creeaza propria expozitie. Fie ca sunt portrete, imagini din vacante sau de la evenimente speciale, procesul de alegere a fotografiilor va fi cu siguranta, unul extrem de personal si emotional. Vei putea privi mereu momentele care ti-au adus bucurie si le vei impartasi cu toti cei care trec pragul casei tale.

    Decoreaza-ti casa in functie de personalitatea ta!

    4. Proiect DIY – Do it yourself.  Refoloseste materiale sau diverse obiecte de prin casa pentru a crea un obiect original de decor. Si cum in calea imaginatiei nu sta nimic, posibilitatile sunt infinite!

    5. Coltul calatoriilor. De cele mai multe ori excursiile in care mergem ofera indicii despre personalitatea noastra. Dedica un loc in casa pentru amintirile din calatorii. In plus, e pacat sa pastrezi suvenirurile pe care le-ai colectionat de-a lungul timpului intr-un dulap. 

  • Articole similare