Ingrediente:
650 g muschi de porc
20 g slanina
40 g cascaval
70 g ardei gras verde
70 g ardei galben
70 g ardei gras rosu
400 g ciuperci
1 lingurita patrunjel proaspat
120 g ceapa galbena
50 g pasta de tomate
1 buc. cub concentrat de vita
ulei de floarea soarelui
sare
piper
Numar de portii: 4
Mod de preparare:
1. Taiati pe lung muschiuletul de porc in trei fasii. Taiati si slanina in felii subtiri si lungi, apoi condimentati-o cu sare si piper.
2. Impletiti muschiuletul de porc cu slanina si introduceti-l la cuptorul incins la 150°C pentru circa 20 de minute.
3. Intre timp, taiati ardeiul julienne (feliute subtiri), taiati ceapa marunt, ciupercile rondele si dizolvati concentratul de vita in 50 ml de apa.
4. Caliti legumele in ulei, adaugati peste ele pasta de tomate, concentratul de vita, apoi presarati sare si piper. Amestecati bine, pana ce obtineti un sos consistent.
5. La sfarsit adaugati verdeata tocata marunt. Puteti servi muschiuletul de porc alaturi de un piure de cartofi si cascaval ras.