Ingrediente:
1 l lapte
6 - 8 oua
6 - 8 linguri de zahar
5 linguri de zahar pentru glazura
Numar de portii: 6
Mod de preparare:
1. Preincalziti cuptorul la 150° C.
2. Puneti intr-un bol ouale ÅŸi ÅŸase sau opt linguri de zahar, amestecati bine pana ce zaharul se dizolva, apoi adaugati laptele. Amestecati din nou, pana ce obtineti o compozitie spumoasa. Pentru a obtine glazura, puneti pe foc, intr-un vas emailat, cinci linguri de zahar.
3. Lasati zaharul pe foc pana ce zaharul se topeÅŸte si formeaza o glazura. Rostogoliti vasul, pana ce glazura acopera toata suprafata acestuia.
4. Adaugati compozitia spumoasa in vasul glazurat si introduceti-l la cuptor timp 30 - 40 de minute. Crema de zahar ars se coace la foc potrivit.