• Ce make-up si ce coafura porti toamna aceasta?

    Ce make-up si ce coafura porti toamna aceasta?

    Dupa o vara torida in care poate ai purtat sau nu make-up si cel mai probabil, nu, din cauza caldurii excesive, iata ca vine, in sfarsit, toamna, un anotimp perfect pentru a incerca cele mai noi tendinte in machiaj si coafuri. Stilistii spun ca toamna aceasta ne reintoarcem la clasic, la elementele de baza reinterpretate in functie de stilul personal al fiecareia, singura conditie fiind sa ramanem in continuare extrem de feminine.

    In materie de hair, stilistii spun ca se poarta coafurile scurte si medii, gen bob, dar sunt in voga toamna aceasta si impletituri romantice pentru parul lung.

    Culorile anului 2017, stabilite de Institutul Pantone, ca de fiecare data, sunt cele care amintesc de culorile naturii, de la nuante luminoase si vii pana la tonuri lemnoase. Asadar, nuantele pe care trebuie sa le luam in considerare pentru par sunt tonurile calde de saten sau blond, dar si cele de roscat si aramiu.

    Ca de obicei, poti opta pentru o gama larga de culori de par, datorita ofertei de pe cora.ro.
    Pentru un make-up in tendinte alege tonuri calde de maro si bej, dar si de verde si neaparat roz sau pal pentru obraji. Iti propunem sa incerci un machiaj smokey-eyes in tonuri de maro, echilibrat de un make-up natural al tenului, in nuante de roz si piersica.

    Ce make-up si ce coafura porti toamna aceasta?

    Pentru ochi poti alege fardul de pleope de la Maybelline The Rock Nudes, pentru un machiaj smokey-eyes, dar si pentru unul de tip cat-eyes, reinterpretat. Contureaza ochii cu khol negru si definitiveaza cu mascara negru sau maro.

    Pentru ten, ai nevoie, in primul rand, de o baza iluminatoare, pentru a asigura tenta naturala, un plus de stralucire si mentinerea machiajului cat mai mult timp. Apoi aplica fondul de ten in nuanta potrivita tipului tau de ten, blush rozaliu si definitiveaza cu strat subtire de pudra, pentru fixare si retusare finala.

    Nu uita de buze! Opteaza pentru o nuanta calda, naturala, pentru a te asigura ca esti in tendinte si la capitolul acesta. Poti folosi un gloss super-lucios sau un ruj hidratant, in functie de ocazie si de momentul zilei.

    Iti uram o toamna frumoasa si colorata, in care sa ai timp de tine si sa nu uiti sa te rasfeti!

  • Articole similare