• cora Romania a plantat pomi fructiferi in scoli in cadrul proiectului „Un pomisor pentru viitor” – editia a II-a

    cora Romania a plantat pomi fructiferi in scoli in cadrul proiectului „Un pomisor pentru viitor” – editia a II-a

    Pentru al doilea an consecutiv, cora Romania a contribuit la imbogatirea spatiului natural din unitatile de invatamant din comunitatile in care hipermarketurile noastre sunt prezente, pentru a le oferi celor mici un mediu mai sanatos pentru dezvoltarea mintii si a corpului si pentru a le insufla grija pentru mediul inconjurator.


    In plin sezon verde, voluntarii cora Romania, impreuna cu elevii din scolile din proximitatea hipermarketurilor, au plantat cate o mica livada de pomi fructiferi in gradinile scolilor si gradinitelor alese sa faca parte din acest program. 

    „E rolul nostru sa fim alaturi de comunitatile din care facem parte, contribuind cu tot ce putem pentru cresterea armonioasa si sanatoasa a copiilor nostri. Ne face placere sa ne implicam in astfel de activitati, dovada fiind numarul mare de voluntari cora care au raspuns si in acest an cu entuziasm invitatiei noastre.

    Inca de la prima editie a actiunii, am fost impresionanti de entuziasmul cu care copiii s-au implicat. Ceea ce este extraordinar la aceasta actiune e ca ea produce efecte in timp, nu se termina odata cu actiunea de plantat: copiii au grija de pomisorii lor si ii vad crescand. De aceea, a venit firesc reluarea si in acest an a actiunii.” a declarat Camelia Popescu, Manager de Comunicare si Publicitate la cora Romania

    Programul „Un pomisor pentru viitor” s-a derulat in toate orasele in care activeaza hipermarketul cora: Bucuresti, Constanta, Baia Mare, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Bacau si Ploiesti.

    Lupta pentru un mediu curat nu poate fi castigata printr-un efort punctual. Este o lupta continua, care necesita implicare totala, resurse, viziune. cora Romania si-a dovedit, de-a lungul timpului, preocuparea fata de mediul inconjurator, prin campanii derulate sub umbrela coraVerde. 


    cora Romania a plantat pomi fructiferi in scoli in cadrul proiectului „Un pomisor pentru viitor” – editia a II-a





  • Articole similare