• Spune DA unui 1 iunie plin de bucurie!

    Spune DA unui 1 iunie plin de bucurie!

    Copilaria este momentul cel mai potrivit pentru a invata ce-nseamna bucuria.
    Pentru copil, un petec de iarba e o lume intreaga, iar jocul un univers nesfarsit de creativitate. Atractivitatea jocului consta in capacitatea celor implicati de a crea un cadru cat mai destins, ca sa incapa suficienta initiativa.

    Jocul capata complexitate prin punerea in miscare a imaginatiei si nu neaparat prin multitudinea de elemente folosite in cadrul lui. Este bine ca jocul sa fie definit in timpul desfasurarii lui, fara sa fie stabilite dinainte limite. Cu cat copilul descopera cum poate combina elementele din jurul lui cu atat mai mult universul lui se largeste, descopera mutitudinea de posibilitati si invata sa fie stapan pe deciziile sale. 

    Cei mici se dezvolta armonios prin joaca, de aceea ne-am gandit ca mascota Dino ar fi un partener bun pentru jocurile de rol. 1 iunie este despre bucuria copiilor sarbatorita impreuna cu parintii lor. De aceea, pentru orice comanda cu Danonino facuta pe www.cora.ro in perioada 28 - 31 mai vei primi cadou o mascota Dino din plus pentru copilul tau. Mai mult decat atat, daca alegi ca livrarea comenzii sa fie efectuata chiar in data de 1 iunie, cumparaturile tale pot fi aduse direct de catre Dino, mascota Danonino. Cu siguranta ca va aduce cu el si niste zambete numai bune de pastrat in fotografii sau filmulete.

    Ce trebuie sa faci ca sa te viziteze Dino:

    • Plaseaza o comanda pe www.cora.ro in perioada 28 - 30 mai;
    • Adauga in cos un produs Danonino;
    • Selecteaza 1 iunie ca data de livrare;
    • Inscrie-te in Campanie cu un raspuns in sectiunea de comentarii a acestui articol;
    • Include in cadrul raspunsului textul „#SpunDA vizitei lui Dino”;
    • Trimite un email pe adresa info@cora.ro cu numarul comenzii plasate si numele / profilul cu care ai comentat pe www.blog.cora.ro, in pagina Campaniei.

    Primele 14 raspunsuri, care au respectat conditiile de participare enumerate mai sus, (10 din Bucuresti, si cate unul din Cluj, Ploiesti, Constanta si Bacau) vor primi vizita lui Dino.

    Cei 14 castigatori vor fi anuntati printr-un update in cadrul acestui articol, joi, 31 Mai.
    Castigatorii vizitelor vor fi contactati pentru detalii despre deplasarea lui Dino (conform reglementarilor legale, este necesar ca toti castigatorii sa semneze un acord pentru ca echipa noastra sa poata prelucra materialele foto-video care vor surprinde momentul vizitei lui Dino).

    Cand spunem DA, avem incredere ca totul va fi bine. Cand spunem DA, aratam ca suntem pregatiti sa facem fata oricaror provocari, iar copiii nostri vor vedea si simti acest lucru. Amintirile create impreuna cu cei mici sunt o sursa inepuizabila de bucurie si de liniste atat pentru ei, cat si pentru noi.

    Spor la joaca si la cumparaturi!

    Te rugam sa citesti cu atentie Regulamentul campaniei si Nota de informare privind prelucrarea datelor personale in cadrul prezentului regulament aici.


    Update: Pe 1 iunie, Dino va ajunge la Andreiana Viorica Nicoleta. Felicitari!

    Daca esti curios cum l-au primit copiii pe Dino, te invitam sa vezi video-ul de mai jos. :)




  • Articole similare