• Pantofii comozi, mereu la moda

    Pantofii comozi, mereu la moda

    Pantofii cu toc sunt elemente clasice ale feminitatii. Decenii de-a randul, au fost nelipsiti din garderoba oricarei doamne care dorea sa aiba o imagine eleganta. Pe de alta parte, efortul de a-i purta in fiecare zi are, de multe ori, efecte negative asupra sanatatii noastre, fie ca vorbim despre articulatii, coloana vertebrala sau osatura piciorului. A venit, insa, vremea ca designerii sa le propuna femeilor o alta varianta de a ramane elegante, fara sa renunte la confort. Incaltamintea cu talpa plata, in diferite forme, este din ce in ce mai prezenta pe podiumurile de fashion, iar marile case de moda au nenumarate sugestii de a o purta si asorta la tinute dintre cele mai diferite, de la cele clasice pana la abordari nonconformiste.

    Balerinii sunt o varianta perfecta pentru a inlocui tocurile la birou. Fie in varianta negru-clasic, aceea care aminteste de Audrey Hepburn, fie în culori dintre cele mai interesante, pot fi asortati usor cu o fusta conica sau cu pantaloni office. Atunci cand sunt decorati cu paiete aurii sau argintii, ii poti folosi cu succes la evenimente speciale, pentru ca devin unul dintre elementele pretioase ale tinutei.

    Espadrilele sunt perfecte daca activitatea ta se desfasoara pe teren si ai mult de mers pe jos in zilele calduroase. De asemenea, pastreaza-le la indemana si pentru zilele de weekend. Asortate la o rochie vaporoasa, le poti purta cu efect maxim la o intalnire romantica. Daca te asteapta un sfarsit de saptamana activ, espadrilele vor arata minunat impreuna cu o pereche de pantaloni scurti sau o salopeta.

    Pantofii sport sunt marea revelatie a ultimilor ani. Dupa ce Karl Lagerfeld a indraznit sa ii asocieze fustelor si rochiilor elegante, toata lumea si-a dat seama ca potentialul lor este mult mai mare decat utilizarea in sala de fitness sau la o sesiune de jogging. In acest sezon, rămân în actualitate și vor fi cei mai buni prieteni ai tăi pentru drumurile prin oras. Ii poti purta inclusiv alaturi de o fusta usoara de matase sau de o rochie maxi din bumbac si vei fi o prezenta cool, care da de inteles ca este la curent cu cele mai noi tendinte.

  • Articole similare