• Calendarul distractiei de toamna pentru copilul tau, in magazinele cora

     


    Vacanta de vara a trecut ca o clipa, iar toamna a sosit cu primul clopotel sau cu primii pasi in gradinita. Chiar daca magia zilelor calduroase si fara nicio grija ne-a spus ”la revedere” pana la anul, nu inseamna ca noul anotimp este mai putin interesant. In magazinele cora ti-am pregatit o multime de activitati, atat educative, cat si distractive, care iil vor face pe copilul tau sa isi pastreze bucuria nemasurata a jocului si a intalnirii cu alti micuti, care ii pot deveni prieteni buni.

    Iata calendarul pe care ti-l propunem pentru perioada urmatoare:

     

    La cora Drobeta, pe 17 septembrie, ne intalnim cu totii in Poienita lui Mani. In intervalul orar 11;00-12:00, va asteptam la atelierele interactive pentru copii ”Suna clopotelul” si ”Intoarcerea la scoala”.

    Pe 24 septembrie, intre orele 11:00-13:00,  iti propunem o intalnire fascinanta cu sportul mintii. Lectia de sah cu Profesorul Daniel Moti ii va deschide micutului tau orizontul catre un domeniu fascinant, care cu siguranta il va ajuta pe termen lung sa isi puna in valoare inteligenta si talentele strategice.

     

    cora Alexandriei va asteapta, pe 18 septembrie, de la ora 14:00, nimeni altii decat mininautii Kido si Kida, care ii invita pe cei mici in minunata lume a dinozaurilor. Alaturi de paleontologul Baltazar, copiii vor afla lucruri fascinantte despre T-Rex, Ambra, Piatra vorbitoare, dar si despre Mayasaura. Spectacolul este sustinut de Teatrul din Podul Meu.

     

    La cora Bacau, pe 18 septembrie, este ziua dedicata micilor artisti. Atelierul de pictura pe panza ”Peisaj de toamna” este mai mult decat o oportunitate de educatie artistica. Ne dorim ca fie un moment cat mai special, asadar va asteptam si cu petrecere cu zane, facepainting si animatie. Distractia incepe la ora 11:00

     

    Tot la cora Bacau, pe 25 septembrie, am pregatit un alt moment special:  spectacolul ”MickeyMAGInarium”, sustinut de Teatrul BLU. In completare, va propunem si un atelier de pictura pe ceramica, in care copilul tau va descoperi o arta de-a dreptul  fascinanta. Activitatile incep de la ora 11:00.

     

    cora Bratianu ti-a pregatit si ea o toamna plina cu surprize. Pe 24 septembrie, in intervalul orar 11:00-13:00, iti propunem un eveniment plin de culoare si distractie pentru cei mici: Atelierul Artelor Combinate ”Norisori de Ploaie”, in care se va intalni cu personaje de poveste, si se va bucura de facepainting si de baloane modelate.




  • Articole similare