• Pregateste-te de scoala cu Kido & Kida, la Roata cu premii!

     


    Pregatirile pentru scoala dupa vacanta mare pot fi o provocare, mai ales daca vara a fost una frumoasa si plina de distractie. Sa revenim la rutina nu este mereu foarte atractiv, insa depinde si de noi sa devina asa. Daca vrei ca micul tau elev sa intre in noul an scolar cu entuziasm si drag de invatatura, itti sugeram sa pastrezi un pic din veselia zilelor de vacanta si in aceasta etapa. Un ghiozdan cu personajul sau preferat, rechizite noi-noute pot deveni resurse surprinzatoare de optimism care il vor conduce catre prima zi de scoala in cea mai buna stare de spirit.

     

    In magazinele cora, exact aceasta este atmosfera pe care am dorit sa o cream pentru tine si pentru toti copiii care ne vor trece pragul, Kido si Kida, simpaticii nosttri mininauti, ti-au pregatit un set de caiete cu ei doi la fiecare achizitie de rechizite si ghiozdane de cel putin 100 de lei. Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi cardul cora la casa si castigi GARANTAT.

    ÃŽnainte sa pleci, nu uita sa invartiti si Roata cu premii, pentru a vedea ce gustare primiti!

     

    In plus, in aceasta perioada am acordat o atentie deosebita producatorilor locali de rechizite, care merita toata sustinerea noastra. Produsele RDC, gandite sub sloganul ”Din Romania pentru romani” sunt fabricate in  Bacau de o echipa speciala, care include si persoane cu dizabilitati. Iar motivul este unul cat se poate de serios: RDC este o companie convinsa de valoarea fiecaruia in crearea produselor inovative sau personalizate. Este o idee pe care o sustinem si speram sa te alaturi si tu acestui gand frumos.

     

    Asadar, este momentul sa ii dai o pauza nostalgiei dupa vacanta si sa tte concentrezi pe toate lucrurile minunate pe care copilul tau urmeaza sa le descopere in noul an scolar. Iar daca va intampina primul clopotel cu veselie si cu rechizite alese dupa gusturile sale intr-o experienta vesela de cumparaturi, lucrurile vor merge cum nu se poate mai bine!

     

  • Articole similare