• Mii de produse cora, disponibile pe Bringo, Glovo si tazz by eMAG. Alege varianta cea mai potrivita pentru tine!

     


    Pentru tot mai  multi oameni, sa isi faca aprovizionarea intr-un mod cat mai confortabil a devenit o prioritate fireasca. Mai ales cand stilul nostru de viata trebuie adaptat la un program incarcat, este de inteles ca dorim cele mai eficiente solutii. In acelasi timp, ne pastram dorinta de a achizitiona produse de calitate, potrivite gusturilor noastre.

     

    Din toate aceste motive, cora Romania a cautat cele mai bune variante pentru a se asigura ca clientii nostri primesc toate produsele care le sunt necesare, cat mai rapid, cu minimum de efort si la cele mai inalte standarde de calitate. Serviciul cora Express este este disponibil in toate hipermarketurile cora si magazinele cora Urban, pentru a fi cat mai aproape de tine. Si, oricat de variate ar fi gusturile si nevoile tale, aici vei gasi mereu alternative: ai de ales din peste 15.000 de produse cora.

     

    Daca ai testat, deja, acest serviciu, ai facut deja cunostinta cu eficienta livrarilor prin Glovo si tazz by eMAG. Acum, suntem bucurosi sa te anuntam ca ai inca o varianta: cora Express este disponibil si prin Bringo.

     

    Serviciul, care iti pune la dispozitie peste 15.000 de produse, poate fi accesat in toate orasele in care cora este prezenta cu hipermarketuri, respectiv in Bucuresti, Constanta, Cluj, Ploiesti, Bacau si Drobeta Turnu Severin, iar timpul de livrare variaza de la 30 de minute in cazul comenzilor din cora Urban, la 90 minute maximum in cazul comenzilor din hipermarketul cora, potrivit informatiilor transmise joi de reprezentantii companiei.

     

    “Dezvoltarea e-commerce este unul dintre pilonii strategiei de business a cora, iar parteneriatul cu Bringo confirma preocuparea noastra pe acest segment”, spune Claudia Badea, e-Commerce and Cross-Channel Direct, cora Romania.

  • Articole similare