• Fidelitatea aduce cu ea recompense si cadouri

     


    Nicio zi nu seamana cu cealalta, mereu apar noi si noi provocari iar ritmul schimbarilor este aiuritor. In tot acest amalgam de realitati care ne coplesesc, un lucru este cert: avem nevoie de ancore, de ceva care sa ramana statornic si predictibil in vietile noastre.

     

    O astfel de ancora este sa stii ca atunci cand mergi la cumparaturi gasesti exact produsele de care ai nevoie, iar magazinul in care mergi apreciaza alegerea ta de a veni acolo. Din dorinta de a rasplati fidelitatea cumparatorilor sai, magazinele cora isi premiaza clientii prin HiperCardul de Fidelitate. Prin intermediul acestuia, se pot primi oferte dedicate prin SMS si email, se pot acumula puncte de fidelitate si se pot obtine preturi preferentiale la o gama larga de produse, precum si tichetul cora, echivalent cu un bon de reducere.

     

    Tichetul cora se primeste dupa scanarea cardului de fidelitate la casa, iar in baza lui se obtin reduceri la produsele marcate la raft cu tichetul cora sau in perioada unor promotii specifice. Partea cea mai interesanta si utila a tichetului cora este ca acesta permite realizarea unui plan de cumparaturi si a economisirii.

     

    Pe de alta parte, HiperPunctele cora acumulate pe HiperCardul de Fidelitate aduc beneficiarilor cadouri sau bani. Astfel, HiperPunctele se transforma intr-un magazin de cadouri. In functie de punctele acumulate, clientii isi pot alege un cadou din Vitrina Cadourilor sau isi pot folosi punctele primite pentru a cumpara alte produse. De asemenea, prin consultarea Catalogului Cadourilor de Fidelitate, pot fi consultate cadourile disponibile.

     

    Cardul cora se poate obtine acum mai simplu ca oricand, direct din aplicatia cora sau in hipermarketurile cora, la Punctul de Beneficii.

     

    Chiar in aceasta perioada au loc in magazinele cora doua campanii cu hiper premii pe baza Cardului de Fidelitate:

     Tombola HiperPunctelor ii premiaza pe toti posesorii de HiperCardului de Fidelitate, acestia avand posibilitatea de castiga un premiu de 19.000 HiperPuncte in cele zece hipermarketuri cora. Voucherul poate fi folosit doar impreuna cu HiperCardul de Fidelitate la un singur cos de cumparaturi.

     


    100 de dorinte implinite este tombola care te poate aduce mai aproape de un cadou in valoare de 500 de lei. Primul pas pentru participarea la tombola este scanarea cardului de fidelitate la casa de marcat. Pasul doi este completarea talonului de participare cu produsul dorit in valoare maxima de 500 de lei. Pasul trei este depunerea talonului in Urna Dorintelor de la Serviciul Clienti. Extragerea va avea loc in data de 30 septembrie.




     

    Tombola HiperPunctelor ii premiaza pe toti posesorii de HiperCardului de Fidelitate, acestia avand posibilitatea de castiga un premiu de 19.000 HiperPuncte in cele zece hipermarketuri cora. Voucherul poate fi folosit doar impreuna cu HiperCardul de Fidelitate la un singur cos de cumparaturi.

     

     

     

     

     

     

  • Articole similare