• SEPTEMBRIE: LUNA IN CARE ORGANIZAREA MERGE PERFECT, IAR CORA.RO E PARTENERUL TAU!

     


    Dupa ce zilele toride de vara au trecut, iar vacanta a devenit o amintire frumoasa, este timpul sa ne readaptam la ritmul obisnuit al vietii noastre. Copiii se pregatesc de scoala, temperaturile devin mai blande, iar noi, adultii, avem la dispozitie o luna intreaga in care ne putem organiza pentru sezonul rece. Este, asadar, momentul perfect sa iti pui la punct casa si gospodaria cu tot ceea ce ai nevoie, iar cora este, ca intotdeauna, alaturi de tine.

     

    Stim ca timpul tau este pretios, asadar vrem sa te ajutam sa il gestionezi cat mai bine. In toata luna septembrie, beneficiezi de livrare gratuita pe cora.ro, daca vei achizitiona produse de minimum 300 de lei.

     

    Si, pentru ca vorbeam despre organizare, trebuie sa stii ca si noi am facut acelasi lucru. Pe cora.ro, am imbunatatit experienta de navigare pentru client, prin implementarea unor functionalitati noi. De acum, ai la dispozitie navigare pe 3 niveluri in catalog, dar si o mai buna organizare si vizibilitate a produselor. De asemenea, iti recomandam noile filtre de sortare, adecvate pentru o navigare precisa, datorita careia vei gasi mai usor exact produsele de care ai nevoie.

     

    In plus, am imbunatatit functia de ”Cautare” cu inteligenta artificiala, astfel incat sa iti devina cel mai eficient partener. In noua varianta, aceasta iti memoreaza comportamentul la cumparatturi si iti ofera cele mai bune sugestii adecvate preferintelor tale.

     

    Merita sa stii si cum functioneaza noua varianta de localizare. Aceasta permite sistemului sa iti localizeze IP-ul si te directioneaza spre cel mai apropiat magazin care iti ofera serviciul de livrare si ridicare a comenzii. Iar lista ta de dorinte a devenit si ea mai complexa, pentru ca are multiple functionalitati: creezi/stergi/adaugi sau trimiti pe e-mail sau prin alte canale media pe care le preferi.

     

    Dupa toate aceste imbunatatiri, iti mai putem confirma inca un lucru: chiar este cea mai buna perioada pentru un pic de organizare, de ale carei rezultate te vei bucura si tu, cu siguranta!

  • Articole similare