• Cei mai trendy pantofi ai primaverii

    Cei mai trendy pantofi ai primaverii

    Vremea se incalzeste, cizmele imblanite si bocancii de iarna isi gasesc din nou locul pe rafturile din spate ale dulapului de incaltaminte, iar in prim-plan revin pantofii, ”vestitorii primaverii” din punct de vedere stilistic. Vestea cea mai buna este ca, in acest sezon, designerii au pus accentul pe confort, astfel incat ne vom putea bucura din plin de plimbari lungi si de seri prelungite in oras. Iata, asadar, ce modele de incaltaminte merita sa iei in considerare primavara aceasta:

    Cizmele de cowboy 

    Aduse din nou in atentie de revenirea in moda a tendintelor din anii ‘90, sunt favoritele sezonului pentru case de moda precum Chloe sau Calvin Klein. In 2018, interpretarea lor este, insa, diferita: integrate in look-uri urbane, alaturi de piese office sau smart casual si folosite doar ca accent. Asadar, nu este cazul sa le asortezi la palarii de cowboy sau haine desprinse, parca, din serialul Dallas, pentru ca le poti integra cu usurinta in garderoba ta obisnuita.

    Pantofii sport cu aspect futurist  

    Combinatia sport-elegant este deja in voga de cateva sezoane, insa in primavara aceasta capata accente noi: pantofii sunt cu talpa inalta, detalii inspirate din filmele de anticipatie si culori metalizate. Promovat de Louis Vuitton si adoptata de Balenciaga, acest trend urmeaza sa isi faca loc cu siguranta si in magazinele cu preturi medii, destinate consumului larg.

    Culorile puternice

    Indiferent daca vorbim de pantofi cu forma clasica sau de cei mai neconventionali, secretul unui look actual este același: culoarea. In aceasta primavara, este momentul sa lasi deoparte negrul si culorile neutre si sa indraznesti sa porti pantofi in nuante curajoase si pretioase, desprinse parca din catalogul unui bijutier: verde-smarald, rubiniu sau turcoaz. Nu doar ca intreaga ta infatisare va capata un aer vesel si increzator, dar vei fi perfect asortata cu bogatia cromatica a primaverii. In aceeasi nota, merita sa retii si faptul ca designerii au insistat si pe aplicatiile din pietre colorate, care accentueaza si mai mult aspectul pretios al pantofilor.


  • Articole similare