• Cele mai cool trenduri ale anului in manichiura

    Cele mai cool trenduri ale anului in manichiura

    Unghiile ingrijite nu mai sunt demult doar un element de igiena sau de cosmetica elementara. Pe masura ce editorialele de moda i-au acordat mai multa atentie, manichiura a devenit chiar un accesoriu al aparitiilor vestimentare si, nu de putine ori, un element central al tinutei. In ultimii ani, unghiile au intrat si ele in “febra” trendurilor, fiecare sezon sosind cu propuneri aparte pentru aspectul manichiurii. Iata, asadar, cele mai importante tendinte ale anului 2018:

    Unghiile negru mat. O tendinta inspirata de revenirea anilor ‘90 in moda, este apropiata mai degraba de zona cool decat de cea eleganta. Minimalista si curajoasa, este preferata celor care au facut o pasiune pentru aparitiile rock-chic sau grunge. 

    Rosu clasic este una dintre culorile standard ale manichiurii, fiind prezentata inclusiv ca element de seductie in filme sau in videoclipuri. Anul 2018 o aduce cu adevarat in prim-plan si o integreaza in cele mai diverse outfituri: de la cele dedicate zilelor la birou, pana la tinutele de seara si pentru evenimente speciale.

    Accente unice. Un trend lansat pe podiumuri de casa de moda Kate Spade, este cu adevarat o abordare noua si interesanta a manichiurii: peste o unghie colorata nude, se traseaza o singura dunga neagra, care creeaza un efect special si interesant. 

    Contur ferm. O alta noutate a sezonului este unghia colorata dupa preferinte, insa conturata pe margine intr-o nuanta contrastanta. Aspectul general nonconformist apropie intregul look de zona disco si il poti utiliza cu usurinta in tinute vesele, destinate vacantelor sau petrecerilor fara prea multe restrictii vestimentare.

    Super-nude. Daca pana acum ideea de “manichiura nude” se referea mai degraba la unghii in nuante apropiate de cea a pielii, anul acesta, identificarea este perfecta. Culoarea unghiilor este exact aceea a tenului, niciun ton mai deschis sau mai inchis. Este, probabil, alegerea cel mai usor de asortat la orice outfit, de la cele de zi pana la tinutele de seara.

  • Articole similare