• Decoreaza-ti peretii altfel!

    Decoreaza-ti peretii altfel!

    Palariile, oglinzile, farfuriile sunt cateva din variantele pe care le ai la indemana pentru a-ti decora peretii obtinand un efect vizual neasteptat. Daca vrei sa creezi un interior diferit, altfel decat ai avut pana acum, iata cateva alternative la tablourile de perete, care sigur vor da un aspect proaspat si unic locuintei tale.


    1. Palarii. Palariile de paie aduse din diferite calatorii isi gasesc locul pe un perete ca niste amintiri care te poarta catre urmatoarea vacanta. Selecteaza palarii care au o culoare similara sau nuante neutre, pentru a obtine cel mai bun efect.

    2. Oglinzi. Si daca oglinzile ar reprezenta noile tablouri? Le achizitionezi si le combini jucandu-te cu ele in functie de volum È™i de forma. In designul interior, un lucru este binecunoscut, dar si adevarat, anume ca oglinzile fac dintr-un spatiu mic unul  mai mare.

    3. Farfurii. Colorate, mari sau mici, cu grafice, cu modele sau uni, acestea pot impodobi acum peretii tai pentru o schimbare deco. Expunerea lor pe perete reprezinta un mod distractiv de a spune o poveste si a crea un spatiu inovativ.

    4. Covoare. Covorul zburator nu mai este un mit. Asa ca uite cum se ridica de la sol si se aventureaza pe peretele tau. Covorul adauga o culoare unica si textura oricarui spatiu din casa, ocupand o suprafata buna din spatiul peretelui.

    5. Ghirlande cu becuri. Gandeste-te sa folosesti o ghirlanda cu becuri pentru a pune accentul pe un anumit perete din camera. Aceasta emana o lumina difuza creand o atmosfera calda si misterioasa. Rezultatele sunt incredibile.

    6. Ghivece cu flori. Plantele sunt esentiale pentru a-ti imbunatati viata in apartamentul in care locuiesti. Asa ca achizitioneaza cateva ghivece cu plante si creeaza-ti un perete verde. Ia in calcul faptul ca ai nevoie de plante rezistente care nu au nevoie de mult pamant. 


    Decoreaza-ti peretii altfel!



  • Articole similare