• Academia Mamicilor Fericite, cea mai buna ”scoala” pentru intalnirea cu micutul tau


    Academia mamicilor fericite, cea mai buna ”scoala” pentru intalnirea cu micutul tau

    Cum se poate pregati mai bine o femeie pentru a deveni mamica si pentru a-si intampina puiul abia sosit pe lume? Prin ce schimbari trece corpul femeii in timpul perioadei de sarcina si al nasterii? In ce fel trebuie ingrijit nou-nascutul, astfel incat sa se adapteze mai usor la viata extrauterina? Cat de importanta este alaptarea si care sunt tehnicile care ne pot ajuta sa parcurgem cu succes aceasta etapa?

    La toate aceste intrebari, dar si la multe altele, a raspuns, ieri, Vania Limban, moasa independenta si consultant in sanatate intima, la intalnirea cu viitoare si proaspete mamici, desfasurata la cora Lujerului. ”Academia Mamicilor Fericite” a fost o ocazie pentru ele de a-si impartasi experientele si de a afla lucruri noi si folositoare de la Vania. Aceasta a raspuns si intrebarilor adresate in direct de alte mamici pe Facebook, pentru ca evenimentul a fost transmis live si pe pagina cora Romania. 

    ”Academia Mamicilor Fericite" este un proiect lansat de cora. Le multumesc ca m-au invitat la primul workshop. Magazinele cora isi onoreaza mamicile si gravidele care ajung aici in diverse imprejurari si sper ca acest proiect sa continue. Aceste intalniri sunt extraordinar de benefice”, a spus Vania Limban, in timpul intalnirii. 

  • Articole similare