Ingrediente: 1 ceapa rosie ½ ardei iute proaspat chili boia afumata cumin (chimion) 4 catei de usturoi 1 legatura patrunjel verde ulei de masline 2 ardei grasi de culori diferite 1 conserva de naut 1 conserva fasole neagra/rosie 1 l suc de rosii 2 morcovi 1 dovlecel mediu frunze de dafin Numar de portii: 4 Mod de preparare: 1. Intr-o cratita se calesc ceapa si usturoiul pentru 2-3 minute. 2. Se adauga apoi ardeiul iute, ardeii grasi, morcovii cubulete si se gatesc pentru 5-7 minute pana legumele incep sa se fragezeasca. 3. Se adauga apoi boia, chili, cumin, sare si piper pentru a se imbina aromele. 4. Dupa 1-2 minute se adauga si sucul de rosii, frunzele de dafin, dovlecelul, nautul si fasolea. 5. Se gateste la foc mediu pentru aproximativ 20-30 minute, amestecand periodic. Se serveste presarat cu patrunjel verde, impreuna cu orez sau tortillas.