• Chili vegetarian

    Chili vegetarian

    Ingrediente:


    1 ceapa rosie
    ½ ardei iute proaspat
    chili
    boia afumata
    cumin (chimion)
    4 catei de usturoi
    1 legatura patrunjel verde
    ulei de masline
    2 ardei grasi de culori diferite
    1 conserva de naut
    1 conserva fasole neagra/rosie
    1 l suc de rosii
    2 morcovi
    1 dovlecel mediu
    frunze de dafin

    Numar de portii: 4

    Mod de preparare: 

    1. Intr-o cratita se calesc ceapa si usturoiul pentru 2-3 minute.

    2. Se adauga apoi ardeiul iute, ardeii grasi, morcovii cubulete si se gatesc pentru 5-7 minute pana legumele incep sa se fragezeasca. 

    3. Se adauga apoi boia, chili, cumin, sare si piper pentru a se imbina aromele. 

    4. Dupa 1-2 minute se adauga si sucul de rosii, frunzele de dafin, dovlecelul, nautul si fasolea. 

    5. Se gateste la foc mediu pentru aproximativ 20-30 minute, amestecand periodic. 

    Se serveste presarat cu patrunjel verde, impreuna cu orez sau tortillas.
  • Articole similare