• Singura in timpul liber? Bucura-te de compania ta!

    Singura in timpul liber? Bucura-te de compania ta!

    Din motive care tin de conjunctura sau de alegerea personala, exista perioade de singuratate in viata majoritatii oamenilor. Absenta unui partener de viata sau a grupului de prieteni nu inseamna, insa, ca trebuie sa te inchizi in casa si sa renunti la viata sociala. Sa te simti bine cu tine insati este una dintre cele mai placute si interesante experiente de viata. Iata cateva activitati care te vor ajuta sa te bucuri de timp de calitate in propria companie:

    Mergi la spectacole de film, de teatru, de balet, sau la concerte ale artistilor preferati. Ai deplin control pe alegerea spectacolului si nu va trebui sa dai nimanui o explicatie daca doresti sa vezi o comedie romantica sau un concert de jazz. Indiferent ce gen de eveniment vei alege, poti gusta mai bine show-ul si chiar ii vei intelege mai bine mesajele daca te vei concentra deplin pe experienta artistica si nu e nevoie sa faci conversatie.

    Calatoreste. Nu conteaza daca este o destinatie apropiata de casa ori una mai indepartata, fiecare excursie poate deveni o aventura in care vei descoperi si afla lucruri noi, care te vor imbogati spiritual.

    Da-ti singura o intalnire la cina. Vremurile in care o femeie era privita cu suspiciune atunci cand lua singura masa in restaurant sunt demult apuse. Astazi, nu mai este nimic neobisnuit sa vezi o doamna care nu are nevoie de companie pentru o cina. Dincolo de experienta gastronomica, o seara linistita petrecuta la restaurant poate deveni o ocazie de a reflecta la lucrurile care te preocupa si de a-ti face ordine in ganduri.

    Mergi la spa sau la masaj. Este mediul perfect in care te poti concentra la propria persoana si iti poti oferi un rasfat pe care, probabil, il amani de prea multa vreme.

    Inscrie-te in activitati de voluntariat, pentru o cauza pe care o sustii. Vei face o fapta buna, vei avea bucuria de a oferi ajutor celor care au nevoie de el. In plus, ai ocazia sa iti extinzi cercul social cu succes, pentru ca vei cunoaste alte persoane cu aceleasi repere si valori ca tine.

  • Articole similare