• Cum sa organizezi petrecerea perfecta

    Cum sa organizezi petrecerea perfecta

    Un party reusit este acela la care toata lumea se simte bine si uita, pentru cateva ore, de orice ingrijorare sau motiv de stres. Toata lumea, cu o exceptie: gazda. Atunci cand petrecerea este organizata de noi, de cele mai multe ori nu apucam se ne bucuram cu adevarat de ea, fiind mereu ingrijorate sa nu le lipseasca nimic invitatilor si ca totul sa arate perfect. Iata cateva sfaturi care iti vor face misiunea mai usoara si te vor ajuta sa te relaxezi si tu.

    In primul rand, iti recomandam sa incepi din timp pregatirile pentru petrecere. Stabileste lista de oaspeti cu cateva saptamani in avans si lanseaza invitatiile cu 3-4 saptamani inainte. Sugereaza-le si un termen limita pana la care iti pot comunica daca participa la eveniment sau nu. In acest fel, iti va fi mai usor sa anticipezi cantitatea de mancare si bautura care iti va fi necesara.

    Daca vorbim despre mancare, iata un pont care iti va fi util: evita felurile care au nevoie sa fie incalzite inainte de servire. In acest fel, iti vei oferi mai mult timp pe care sa il petreci cu invitatii tai, in loc sa stai in bucatarie.

    Chiar daca invitatii tai nu se cunosc toti intre ei, este un impediment care poate fi depasit usor. Gandeste-te dinainte la ce lucruri au in comun (sporturi preferate, pasiuni asemanatoare, dragostea de calatorii) si, atunci cand faci prezentarile, mentioneaza punctele care ii apropie. Conversatiile se vor lega mult mai usor, odata ce ai spart gheata.

    Cand vine vorba despre muzica, situatia poate parea complicata. Trebuie sa armonizezi gusturile tuturor, astfel incat buna dispozitie sa fie asigurata. Sa faci un playlist suficient de lung si de complex incat sa acopere toata petrecerea este obositor si iti va lua mult timp. In loc de acest lucru, mai bine cauta playlisturi pentru party pe aplicatii precum Spotify sau Deezer. Variante bune poti gasi chiar si pe youtube. In acest fel, nu va fi nevoie sa te transformi in DJ si sa iti petreci seara la instalatia de sonorizare.

  • Articole similare