• Ponturi care iti vor face viata mai usoara

    Ponturi care iti vor face viata mai usoara

    In viata de zi cu zi ne preocupa lucruri importante, insa uneori si ideile ”mici” ne pot scuti de probleme sau ne pot economisi timp. Iata cateva ponturi care iti vor fi de ajutor in multe situatii:

    ● Calatoresti cu avionul si pierzi multe minute langa banda de recuperat bagaje, pentru ca ai o valiza cu un design obisnuit, intr-o culoare banala, cum sunt multe altele? Inainte de plecare, leaga de manerul valizei tale o esarfa colorata si o vei recunoaste dintr-o privire, fara sa mai fie nevoie sa citesti fiecare eticheta!

    ● Atunci cand primesti o carte de vizita, fa-i o fotografie. In caz ca uiti unde ai pus-o si ai nevoie repede de informatiile de contact ale persoanei respective, le vei avea mereu la indemana.

    ● Iti place sa gatesti dupa cartea de bucate sau dupa caietul de retete mostenit de la bunica, insa te incurca faptul ca se inchide singur si trebuie sa cauti de mai multe ori pagina de care ai nevoie? Prinde-l deschis la reteta respectiva in clipsurile de la un umeras pentru pantaloni.

    ● S-a intrerupt curentul electric si nu ai la indemana o lanterna? Foloseste-o pe cea de la telefonul mobil, insa asezata sub o sticla cu apa. Lumina se va distribui in mai multe directii, exact asa cum se intampla de la o lampa.

    ● Vrei sa racesti rapid o bautura racoritoare sau o bere? Inveleste sticla intr-un servetel de hartie umezit cu apa si pune-o in frigider. Va fi numai buna dupa aproximativ 15 minute.

    ● Mergi la plaja si ti-e teama ca banii, cheile sau telefonul tau mobil ar putea tenta pe cineva nepoftit? Ia-ti cu tine un recipient gol si curat in care a fost crema de plaja si pastreaza-le acolo. 

    ● Ai mai multe chei asemanatoare si le incurci adesea? Vei economisi timp daca le vopsesti in culori diferite cu lac de unghii.

    ● Iti place cafeaua la temperatura medie, dar nu ai timp sa astepti sa se raceasca? Umple tava pentru cuburi de gheata cu cafea gata facuta si pune-o in congelator. Vei putea sa iti racesti bautura preferata fara sa o diluezi.

  • Articole similare