• Ce modele de rochii sunt in tendinte in vara 2019?




    Putine lucruri sunt mai feminine si mai confortabile decat o rochie vaporoasa, intr-o zi torida de vara. Ne apara de razele soarelui, ne ofera libertate de miscare si, in plus, infatisarea noastra va fi una delicata, o adevarata definitie a feminitatii.

    Vara anului 2019 a fost considerata de designeri ocazia perfecta pentru cele mai seducatoare modele de rochii.

    Iata care sunt trendurile principale:

    Rochia maxi este, fara indoiala, vedeta absoluta a acestui sezon estival. Confortabila si eleganta, ea poate fi purtata in cele mai calde zile sau in cele mai romantice seri la malul marii. Alege un model din fibre cat mai naturale, precum bumbacul sau inul, pentru ca pielea ta sa respire si sa te simti cat mai confortabil. O poti asorta in stilul care te reprezinta cel mai bine, cu sandale delicate, pantofi sport sau chiar cizme sau botine de vara, din material textil sau piele perforata.

    Rochia boema, cu volane si umeri descoperiti, este o alta varianta preferata de stilisti in acest sezon. Poate avea lungime midi sau maxi, este, de obicei realizata din tesaturi cu model floral si iti asigura o aparitie retro cu totul speciala. Poart-o cu saboti cu toc gros sau cu sandale cu talpa plata, pentru a-i sublinia aerul romantic.

    Rochia ”parte peste parte”, urmasa a celebrei ”wrap dress” realizata de Diane vor Furstenberg, este unul dintre cele mai flatante modele pentru orice silueta. Iti pune in valoare formele feminine si iti ascunde cu delicatete defectele. Anul acesta, este printre favoritele podiumurilor de moda si te invitam sa profiti cat mai mult de acest lucru.

    Mai mult, pentru ca este un model clasic, este putin probabil sa se demodeze cu adevarat vreodata, asa ca ar fi o idee buna sa iti achiztionezi mai multe piese din acest stil, pe care le vei putea purta cu succes si in verile care urmeaza. Caut-o in magazine in culorile si imprimeurile tale preferate si bucura-te de aparitia stilata pe care ti-o ofera!


  • Articole similare