• Pleci in vacanta si vrei sa mergi la sigur cu restaurantele? Iata cateva aplicatii salvatoare!




    Atunci cand plecam catre o destinatie noua, suntem atenti sa ne planificam in cele mai mici detalii calatoria. De la rezervarea cazarii, a transportului si pana la documentarea amanuntita in legatura cu obiectivele turistice din zona, toate fac parte din farmecul pregatirilor de vacanta.

     Exista, insa, si dorinta de a lasa cateva surprize pentru momentul in care ajungem acolo. Sa explorezi un loc nou este una dintre marile bucurii ale unui concediu, mai ales daca avem o fire mai aventuroasa. Insa, atunci cand ne plimbam la voia intamplarii, apare si problema pranzului sau a cinei. Sa alegi un restaurant, o terasa sau o taverna intr-un loc necunoscut poate fi o decizie riscanta.

    Iata cateva aplicatii care iti vor fi extrem de folositoare, intr-o astfel de situatie:

    TripAdvisor este una dintre cele mai cunoscute si apreciate aplicatii de acest tip. Poate deveni partenerul tau de incredere in vacanta, pentru ca iti ofera recomandari si ponturi pretioase, atat despre hotelurile, cat si despre restaurantele din zona. Datorita ei, poti descoperi adevarate ”bijuterii” gastronomice sau poti evita locuri in care alti turisti au avut experiente neplacute. Recomandarile sunt insotite adeseori de fotografii, ceea ce face aplicatia cu atat mai utila.

    TheFork ofera nu doar rezervari si informatii despre locurile unde poti sa te bucuri de o masa delicioasa, ci si oferte exclusive. Daca te inscrii in aplicatie si faci rezervare prin intermediul aplicatiei, poti beneficia de un discount consistent in localurile partenere ale acesteia.

    Restaurant Guru si-a propus sa se adreseze celor mai diferite tipologii de turisti. Atat gurmanzii rafinati, cat si cei care prefera mancarea de tip ”street food” isi pot gasi destinatia culinara ideala, prin intermediul ei. In plus, Restaurant Guru  furnizeaza si comparatii intre preturile restaurantelor listate de alte aplicatii de profil, astfel incat poti alege exact ce este mai convenabil pentru bugetul tau de vacanta.

  • Articole similare