• Esentialul de care ai nevoie in bucatarie pentru o vara reusita




    E timpul limonadei, al inghetatei, al sobet-urilor, al meselor cu prietenii si familia in gradina. Pentru petreceri, mese si timp placut in gradina, la picnic sau chiar pe balcon, bucataria voastra are nevoie de un update rapid pe partea de ustensile pe care le veti folosi si iar folosi in aceasta perioada.

    Noi va facem o lista in baza careia puteti merge la cumparaturi:

    ·         Cu siguranta adorati inghetata, sorbet-urile sau iaurtul cu fructe inghetat. Daca nu voi, atunci copiii! Pentru inghetate si sorbet-uri cu care sa va dati gata familia si invitatii, nu trebuie sa va lipseasca un aparat de inghetata bun. Este o investitie pe care nu o veti regreta!

    ·         Carafele pentru limonada, apa infuzata cu fructe si ierburi aromatice sau ceai rece sunt absolut necesare pentru o vara plina de culoare si racoare.

    ·         Tavi incapatoare cu care sa transportati carafele, paharele si mici platouri de la bucatarie pe terasa sau in curte.

    ·         Diplay-uri pentru branze si aperitive sau funduri mari de lemn. Cu ele, mesele voastre vor arata ca in reviste.

    ·         Este vremea salatelor de toate felurile. Veti fi mai rapizi daca veti avea un scurgator manual de salata.

    ·         Pahare,pahare, pahare. Toata lumea va avea nevoie de ele. Ce trebuie sa faceti voi este sa va asigurati ca le aveti pe cele potrivite, atat pentru limonade, sucuri, vinuri, bere, cocktail-uri. Pentru copii, cumparati unele colorate!

    ·         Boluri de sticla sau bambus pentru salatele de fructe sau pentru sticlele de bauturi care trebuiesc asezate in gheata.

    ·         Fete demasa, servete sau suporturi pentru farfurii din bambus sau alte materiale.

    ·         Fructiere sau strecuratoare. Pe ambele le puteti folosi pentru a aseza fructe si legume.

  • Articole similare