• 9 trucuri simple pentru frumusetea ta

    9 trucuri simple pentru frumusetea ta


    Ne dorim sa aratam mereu cat mai ingrijite si sa ne punem in valoare cat mai bine frumusetea naturala. Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa iti imbunatatesti rutina de ingrijire si sa iti folosesti la maximum trusa de cosmetice.

    Vrei ca buzele tale sa arate mai pline? Nu este nevoie de interventii estetice, daca nu ti le doresti. Adauga in balsamul tau de buze cateva picaturi de ulei esential de scortisoara si vei observa efectul.

    Daca obisnuiesti sa folosesti un machiaj waterproof, demachiaza-te cu ulei de masline. Vei constata ca pielea va ramane mult mai frumoasa si mai stralucitoare!

    Daca mascara ta preferata nu mai are consistenta ideala, adauga in ea cateva picaturi de solutie salina si isi va reveni. O alta varianta este sa tii tubul intr-un bol cu apa fierbinte timp de cinci minute.

    Pentru a-ti aranja rapid forma sprancenelor, pulverizeaza un pic de spray fixativ pe o periuta de mascara pe care nu o mai folosesti si le vei corecta imediat aspectul.

    Atunci cand iti faci manichiura, aplica un pic de vaselina in jurul unghiilor, pe piele. In acest fel, vei putea sa indepartezi mult mai usor oja care a depasit conturul unghiilor.

    Daca fondul de ten are o textura prea ingrosata, adauga in el putina crema emolienta pentru fata, pana cand vei obtine consistenta pe care o doresti.

    Descurca-ti parul inca din timpul dusului. Ia cu tine o perie moale, care te va ajuta in timpul acestei operatiuni. Aburul si umiditatea iti vor face si ele misiunea mai usoara. In acest fel, vei mentine parul mai sanatos si fara fire despicate la varfuri pentru mai mult timp.

    Pentru a scapa rapid de punctele negre, foloseste urmatoarea solutie: amesteca miere si scortisoara, pana cand formeaza o pasta. Aplica un strat subtire in zonele afectate de puncte negre, acopera zona cu o tesatura subtire si curata de bumbac, apoi indeparteaz-o dupa cinci minute. 

    Pentru efect de autobronzare usor si rapid, amesteca in crema ta obisnuita un pic de cacao. Nuanta substantei pe care urmeaza sa o aplici trebuie sa fie un pic mai inchisa decat culoarea pe care doresti sa o obtii in final.

  • Articole similare