Ingrediente: taitei din orez 250 g ulei picant 10 ml ceapa verde, feliata 1 legatura catei de usturoi zdrobiti 2 buc sparanghel taiat 250g ardei gras rosu taiat julien 150 g sos dulce acrisor 30 g sos de soia 30 ml sos de fasole neagra 15 ml otet de orez 15 ml stock de legume 60 ml tofu cuburi prajit 190 g spanac taiat 500 g alune nesarate prajite 50 g Numar de portii: 4 Mod de preparare: 1. Se pun taiteii de orez intr-un bol, se acopera cu apa fiarta, se lasa pana devin moi, se strecoara de apa intr-o sita si se pun sub jet de apa rece si se lasa la scurs in strecuratoare. 2. Se incalzeste bine uleiul intr-o tigaie mare (sau Wok), se soteaza ceapa, usturoiul, sparanghelul si ardeiul rosu pana cand legumele se inmoaie. 3. Se adauga taiteii, sosurile, otetul si stockul de legume. Se soteaza pana cand sosul fierbe. 4. Se adauga tofu si spanacul, se soteaza pana cand spanacul s-a gatit. Se serveste cu alune prajite deasupra.
Reteta tofu picant cu taitei de orezcora
26 februarie