• Vrei un 2019 cu energie si armonie? Atunci mergi la yoga!

    Vrei un 2019 cu energie si armonie? Atunci mergi la yoga!

    Ce ne ofera in plus cursurile de yoga fata de un curs de fitness sau aerobic? In primul rand, un studio de yoga este mai mult decat un loc in care faci miscare si sport. Este un loc al conectarii, al antrenarii unui anumit tip de energie, un spatiu in care ajungi la adevaratul tau eu prin meditatie si, nu in ultimul rand, un  loc in care cunosti oameni care iti pot deveni prieteni de suflet. 
    Ce vei gasi la un curs de yoga ? 

    Un loc in care sa inveti - Cursurile de yoga sunt un loc in care vei invata tehnici alaturi de un profesor specializat. Acestea includ miscari si ajustari inspirate dintr-o anumita filozofie a miscarii. In yoga se spune ca daca profesorul este conectat la yoga, atunci si tu vei fi. 

    Un loc in care iti vei antrena responsabilitatea - Desi va fi greu sa te tii de anumite obiective, camaraderia de la cursurile de yoga te va ajuta sa fii consecvent cu propriile ambitii. De aceea, yoga este vazuta ca un loc la jumatatea drumului dintre o sala de sport si biserica. 

    Un loc in care sa incepi propria transformare - Yoga iti faciliteaza accesul la o serie de tehnici de meditatie, ceea ce te va ajuta sa manageriezi mai bine stresul. In final, vei avea un tonus mai bun, o energie pozitiva si o abordare asupra problemelor zilnice mai relaxata. 

    Un loc in care sa lupti cu mici, dar sacaitoare probleme de sanatate - Yoga iti va creste flexibilitatea articulatiilor, iti va imbunatati postura corpului, te va ajuta sa-ti redobandesti un bun echilibru si sa fii mai constient de propriul corp si arhitectura a muschilor si oaselor. 

    Exista multe stiluri de yoga: Hatha yoga, Iyengar yoga,  Ashtanga yoga, Bikram yoga, Restorative yoga, Kripalu yoga. Ramane sa descoperi care dintre aceste stiluri se practica in orasul tau si sa te alaturi grupului ! Cu siguranta va fi o experienta care te va tonifia dar iti va aduce si multa liniste si energie buna. 

  • Articole similare