• Ce trebuie sa contina trusa de make-up a oricarei femei

    Ce trebuie sa contina trusa de make-up a oricarei femei

    Foarte multe femei fara o rutina a machiajului au un usor sentiment de intimidare atunci cand intra intr-un magazin de cosmetice. Sute de marci si produse stau asezate pe rafturi, alcatuind o poveste cu foarte multe necunoscute. Desi vocabularul make-up-ului poate parea dificil, important este sa ai un start bun. Incepe prin a-ti alcatui o trusa de machiaj basic. Noi iti facem o lista cu produsele esentiale care nu trebuie sa-ti lipseasca : 

    Fond de ten - Exact cum un artist are nevoie de un fundal curat, asa si tenul tau trebuie sa fie clar si luminos. Pentru a evita efectul de incarcat, fondul de ten ar trebui sa fie aplicat cu un buretel care va absorbi excesul de produs, permitandu-ti o aplicare graduala. 

    Corector - Un corector cremos te va ajuta sa acoperi cearcanele de sub ochi si sa corectezi micile imperfectiuni ale pielii. Corectorul este produsul care iti va conferi acel look de photoshop pe care si-l doresc multe femei. 

    Blush/Bronzer -  Daca te vei opri asupra unei palete cu tonuri blande, blush-ul aplicat corect pe pometi va da un aspect sofisticat look-ului tau. Daca tenul este deschis, atunci blush-ul potrivit este cel cu nuanta de piersica sau roz pal. Daca tenul este mediu, atunci nuanta blush-ului ar trebui sa fie cea de caisa. Rozul este potrivit pentru pielea maslinie iar pielea inchisa are nevoie de un roz intens. 

    Iluminator - Sub forma de pudra sau crema, iluminatoarele adauga un plus de stralucire tenului. Tenul tern sau matur va fi revigorat dupa aplicarea iluminatorului. 

    Creion sau tus de ochi - Un creion de ochi negru este un bun inceput. Daca mana nu este foarte exersata, o tehnica pe care ai putea sa o aplici este cea a punctelor. Incepe de la mijlocul ochiului, foarte aproape de gene si mergi spre margini cu puncte, apoi uneste-le. 

    Rimel - O aplicare in doua straturi va da look-ului un aer intregit si rafinat. Un mix de culori care se potriveste tuturor nuantelor de ochi este cea formata din beige-uri, maro-uri, bronze. 

    Creion de sprancene - Sprancenele sunt foarte importante pentru imaginea de ansamblu. Un creion cu perie si culoare te vor ajuta sa dai o linie frumoasa sprancenelor. Tutorialele romancei Anastasia Soare, regina sprancenutelor de la Hollywood, te vor ajuta sa intelegi care este tehnica corecta.

    Rujuri - In general, trusa ta ar trebui sa contina cel putin doua tipuri de ruj. Unul cu o culoare neutra si unul mai intens, pentru a fi schimbate in functie de ocazia si momentul  zilei. 

  • Articole similare