• De Craciunul acesta, reinventeaza cadourile pentru cei dragi!

     

    Spiritul Craciunului incepe deja sa-si faca simtita prezenta. A fost un an complicat pentru cei mai multi dintre noi, asa ca este de inteles de ce asteptam cu nerabdare sa ne bucuram de perioada in care tot ce conteaza este sa fim alaturi de cei dragi, sa ne amintim de bucuria si inocenta copilariei si sa ne amintim ca dragostea este cea care ne poate ajuta sa trecem si prin cele mai dificile perioade.

    Desigur, cadourile fac parte din bucuria Craciunului, atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. Iata cateva idei de a reinventa lista lui Mos Craciun, anul acesta:


    O idee buna ar fi sa tii cont, in alegerea cadourilor de Craciun, de cauzele de care fiecare dintre cei dragi sunt interesati. Daca fiica ta adolescenta este implicata in sustinerea campaniilor pentru protejarea mediului inconjurator, un cadou perfect pentru ea ar fi un produs cosmetic sau de ingrijire, produs intr-un mod prietenos cu natura. Sugestia noastra este gama Alviana, pe care o poti gasi in magazinele cora. Din ea poti alege, de exemplu, aceasta lotiune de corp cu trandafir sabatic ecologic, un produs cosmetic natural controlat, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.

     

    Aceeasi idee poate fi adaptata si in cazul adultilor. Daca in familia sau in cercul tau de prieteni se regasesc adepti ai cauzelor ecologice, un dar extrem de potrivit pentru ei este o sticla de Patrician Syrah, un rafinat vin rosu sec ecologic.

     

    Desigur, Craciunul este in primul rand sarbatoarea copiilor, iar jucariile descoperite de cei mici sub brad sunt, poate, cel mai vesel simbol al ei. Insa acest lucru nu inseamna ca adultii nu se pot bucura in aceeasi masura. Daca alegi sa incluzi intre cadourile de Craciun si un joc pe care il puteti juca impreuna, atmosfera de sarbatoare va fi cu atat mai incantatoare. De exemplu, acest set LEGO inspirat din serialul ”Prietenii tai” va poate da tuturor celor din casa ocazia de a va distra impreuna, dar si sa iti amintesti de una dintre cele mai de succes productii de televiziune ale tuturor timpurilor.

  • Articole similare