• Cum iti decorezi casa cu stil, pentru Craciunul de anul acesta

     

    Cadourile sunt asteptate cu nerabdare, colindele deja anunta ca marea sarbatoare este aproape si deja ti-ai facut planuri cum o vei petrece. Dincolo de toate acestea, probabil ca adevarata magie a Craciunului este bucuria pe care o simtim cand suntem inconjurati de cei pe care ii iubim. Iar la atmosfera speciala contribuie, desigur, si modul in care am pregatit casa pentru eveniment, astfel incat sa fie cat mai primitoare si sa se asorteze perfect cu aceste momente speciale. Iata care sunt tendintele pentru decorurile de sarbatori, in anul 2022. Oricare ar fi alegerea ta, in magazinele cora te asteptam cu o multime de variante de decoratiuni speciale pentru Craciun, din care poti alege dupa pofta inimii.

     

    Prima recomandare a specialistilor in domeniu este sa ne orientam cat mai mult spre elemente de decor cat mai naturale. Ramurile si conurile de brad, florile, cateva cosuri cu fructe sau cu nuci pot crea un decor expresiv si armonios.

     

    Un alt sfat este sa adaugam elemente de contrast la traditionala combinatie rosu-verde a sezonului. Sugestia designerului de interior Jennifer Barron, exprimata intr-un articol tematic publicat de HouseBeautiful.com, este sa folosim cateva panglici albastru-deschis, care vor pastra nota naturala a spatiului, insa vor oferi si un element de surpriza.

     

    Specialistii recomanda, de asemenea, sa nu neglijam spatiul exterior al casei. Acesta face parte dintr-un intreg ansamblu si ne integreaza in atmosfera de sarbatoare inainte de a trece pragul casei. Asadar, pastreaza cateva ghirlande, o coronita de brad sau un set de luminite si pentru exteriorul locuintei tale.

     

    Cat despre culorile pe care le alegem pentru bradul de Craciun, tendintele sunt diverse si o putem alege pe cea care se potriveste cel mai bine cu gusturile noastre. Schemele cromatice recomandate de specialisti pentru Craciunul 2022 includ argintiu metalic si auriu metalic, diferite nuante de verde, asociate cu iarba si frunzele ca elemente naturale. La fel de actuale sunt si nuantele pastelate de roz si albastru, culori romantice si destul de neobisnuite pentru decorul de Craciun, dar care vor fi in tendinte anul acesta.

  • Articole similare