• Bucura-te de magia Craciunului cu reducerile de la cora!

     



    Fiecare decembrie vine cu un strop de magie. Oricat de greu a fost anul, oricat de multe griji, frici si decizii care ne-au purtat spre rezultate nu tocmai multumitoare, in apropierea Craciunului fiecare dintre noi redevine putin copil si reinvata sa se bucure de fiecare moment. Luna decembrie este insa si luna in care incepem pregatirile pentru sarbatorile care vor urma. Pentru ca listele de cadouri si de cumparaturi vor avea dimensiuni consistente, este important ca bugetul tau sa fie cheltuit cu simt de raspundere, profitand de orice oportunitate de reducere sau oferta.

     

    In aeasta perioada, la cora, sunt mai multe reduceri si oferte active care te vor ajuta sa faci cumparaturi inteligente. Spre exemplu, in catalogul cora vei gasi reduceri la mai multe game de produse, printre care bauturi alcoolice, mezeluri, produse lactate, cosmetice si detergenti, imbracaminte sau obiecte pentru casa. De asemenea, cu cardul de fidelitate cora, te poti bucura de reduceri  la foarte multe produse, printre care: jocuri si jucarii, carne si produse din carne, produse de ingrijire pentru bebelusi, cafea, produse de cofetarie si multe altele.

     

    De asemenea, cora ti-a pregatit cele mai variate si frumoase decoratiuni pentru Craciun. Le poti consulta pe toate intr-un catalog usor de rasfoit. Vei gasi in el atat diferite modele de brazi, cat si decoratiuni sau idei de cadouri pentru toata familia si prieteni.

     

    Craciunul este magic si prin prisma bucuriei copiilor, iar cora a creat, pentru parintii si bunicii care vor fi ajutoarele lui Mos Craciun, un catalog curpinzator cu cele mai frumoase idei de jocuri si jucarii pentru copiii mici si mari. 

     

    In perioada imediat urmatoare, noi reduceri si oferte vor fi disponible in toate magazinele cora, inclusiv in magazinul online, asa ca te invitam sa ne urmaresti toate anunturile pe pagina noastra de Facebook.

     

     

     

     

     

  • Articole similare