• Ai lasat cadourile pe ultima suta de metri? Cum sa remediezi situatia




    Mai ales pentru copii, o parte esentiala a Craciunului este reprezentata, desigur, de cadouri. Indiferent daca si-au scris sau nu lista pentru Mos, cei mici vor astepta cu emotie maxima dimineata de Craciun, cand vor descoperi sub brad darurile mult asteptate. Dar, de ce sa nu recunoastem, si noi, adultii, ne ”molipsim” cu emotia si bucuria acelor zile si ne face placere sa descoperim ca cei dragi s-au gandit la noi si ne-au pregatit o atentie draguta.

    Daca inca nu ai reusit sa gasesti cadourile perfecte pentru familia ta, nu este cazul sa intri in panica. Noi te ajutam cu cateva sfaturi care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit aceasta frumoasa misiune:

    In cazul in care inca nu ai reusit sa gasesti ceea ce copilul tau te-a anuntat ca ar dori din partea lui Mos Craciun, s-ar putea sa fie un pic prea tarziu pentru shopping online, intrucat nu ai garantia ca darul va reusi sa ajunga la timp. Iar daca nici pentru mersul in magazine nu reusesti sa iti faci suficient timp, exista, totusi, o sansa. Cauta cat mai mult grupuri pe Facebook in care membrii pun la vanzare diferite obiecte si lanseaza acolo un mesaj in care comunici clar ceea ce cauti. De asemenea, poti face acelasi lucru si in grupurile tematice, dedicate temei din care face parte obiectul pe care il cauti. Dat fiind ca exista grupuri care au ajuns si la cateva zeci de mii de membri, ai toate sansele sa gasesti ceea ce cauti.

    In cazul in care nu ai nicio idee in legatura cu darul pentru partenerul de viata, iar magazinele nu te inspira in niciun fel, incearca sa te concentrezi pe preocuparile si hobby-urile sale si sa gasesti solutii in mediul virtual. Un abonament anual la aplicatia sa favorita sau la publicatiile din domenii care il intereseaza, un curs sau masterclass online din domeniul care il pasioneaza sunt idei excelente, care ii vor aduce nu doar bucuria de a primi un cadou, ci si increderea ca nu ai ales un dar la intamplare.

    Pentru parinti si ceilalti seniori din familie, confortul este conceptul de la care trebuie sa pornesti. O pijama de matase sau un halat din fibre naturale, o pereche de soseste de casmir sau un fular din acelasi material vor deveni daruri foarte apreciate si care le vor aminti in clipele de tihna ca Mos Craciun este extrem de darnic si aduce bucurie la orice varsta.

  • Articole similare