• Cu ce ne imbracam la masa de Craciun

      


    In fiecare an, masa de Craciun este unul dintre cele mai asteptate momente ale sarbatorilor de iarna. Dupa ce cadourile au fost gasite sub brad si dupa zile intregi de pregatiri,ne asezam la masa incarcata de bunatati, impreuna cu cei dragi, si ne bucuram de liniste, de mancarea delicioasa  si compania cea mai placuta pe care o putem avea intr-o asemenea zi,

    Tot din spiritul sarbatorii face parte, insa, si tinuta noastra. Ne dorim sa ne simtim comod, insa, in acelasi timp, sa marcam momentul festiv si prin imbracamintea noastra. Iata cateva idei din care te poti inspira:

    Pentru un pranz de Craciun in familie, indiferent daca esti gazda sau musafir, ideea de baza este sa te imbraci in asa fel incat sa te asortezi cu atmosfera si cu tonul general al reuniunii.

     

    Chiar daca stilul familiei tale este unul relaxat, atentia pe care o acorzi tinutei la o asemenea ocazie va fi remarcata. Poti purta o rochie de zi, o pereche de pantaloni eleganti, dintr-un material fluid, impreuna cu o bluza de matase sau de casmir. La fel de bine poti alege si o fusta de lungime medie, cu un croi care sa iti flateze silueta.

    De asemenea, masa de Craciun este momentul perfect pentru a folosi cadourile pe care le-ai primit de la cei dragi. Le vei produce o mare bucurie daca vei afisa articole de imbracaminte si bijuterii pe care le-ati primit de la rudele care participa la pranz.

     

    Pentru pranzurile formale, sunt potrivite rochii, fuste si pantaloni croiti, bluze frumoase,

     

    Sfatul nostru este sa nu porti blugi, hanorace sau pantofi sport decat daca familia ta este extrem de relaxata in ceea ce priveste tinuta.

     

    Daca pranzul de Craciun se desfasoara alaturi de prieteni, mizeaza pe piese vestimentare elegante si speciale. Aceasta este sansa ta de a purta haine pe care le iubesti, dar pe care nu le poti imbraca atat de des. Descopera comori din dulapul tau, cum ar fi un top cu paiete, un blazer din catifea, o bijuterie uimitoare sau o bluza de matase, care ti se pare prea extravaganta pentru serviciu.

  • Articole similare