• Ingredientele perfecte pentru Valentine`s Day!


    Mai sunt doar cateva zile pana cand iubirea va fi sarbatorita in cele mai creative si ingenioase moduri. Indiferent cat de clasici sau aventurosi sunteti ca si cuplu, sarbatoarea de Valentine’s Day nu poate trece fara un dulce de care sa va amintiti. Vestea buna este ca artizanii ciocolatieri si cofetari de la cora ti-au pregatit pentru aceasta zi speciala o diversitate de surprize dulci cu care sa va rasfatati simturile si gusturile. Acestia prepara de la zero bomboane, trufe, fructe asortate in ciocolata, batoane si cupe de ciocolata. Impreuna, ele formeaza gama Choco Plaisir, o serie de produse inconfundabile, din ciocolata belgiana premium, numai bune de daruit cu ocazii speciale, precum Valentine’s Day, dar si tie cand vrei sa ai o mica placere.

     

    Te asteptam in cofetariile cora sa faci cunostinta cu trufele spectaculoase. In gama Choco plaisir vei descoperi, de asemenea, bomboanele cu arome diverse si pentru toate gusturile (alune de padure, goji, migdale si merisoare sunt doar cateva dintre ele), dar, desigur si fructele asortate, invelite intr-un strat consistent de ciocolata- o combinatie fresh intre prospetimea fructelor si aromele delicate ale ciocolatei belgiene.

     

    Daca vrei o forma mai originala de a te bucura de acest minunat desert, incearca batoanele de ciocolata belgiana neagra, care contin, la randul lor, alune de padure, goji, merisoare, migdale intregi, nuci sferturi, fistic granulat sau mix de fructe confiate.

     

    Iar daca doresti sa incerci o formula mai eleganta, perfecta pentru orice masa festiva sau pentru o ocazie speciala in familie, cupele de ciocolata sunt alegerea perfecta. Le ai la dispozitie trei optiuni; cu mousse de ciocolata alba, cu mousse de ciocolata neagra sau varianta care aduce in centrul atentiei crema caramel.

     

    Fiecare intalnire cu ”Choco plaisir” este nu doar un rasfat culinar, ci si o ocazie de a-ti crea clipe de alint, fie doar pentru tine, fie alaturi de cei pe care ii iubesti. Iar ciocolata buna este intotdeauna, mesagerul perfect pentru o declaratie de dragoste.

     

    In cazul in care te gandesti la un tort pentru ziua in care celebrati iubirea, in magazinele cora, dar si pe cora.ro, vei gasi o sortimentatie bogata de torturi din gama Creme d’Or.


  • Articole similare