Ne pregatim, deja, pentru primavara si, dupa
perioada de iarna, organismul nostru are nevoie de cat mai multe vitamine si
minerale. Salatele reprezinta cea mai buna sursa pentru a-o oferi corpului
nostru exact ce are nevoie. Iar salata cu avocado pe care ti-o propunem are si
un avantaj suplimentar: este foarte satioasa.
Ingrediente
¼ ceapa rosie, feliata subtire
400 g fasole din conserva, scursa si clatita
1 avocado mare, decojit, taiat in felii groase
100 g rosii cherry, taiate in sferturi
20 g
busuioc proaspat, tocat grosier
¼ de lamaie, numai sucul
½ lingurita ulei de masline extravirgin
sare si piper negru proaspat macinat
Preparare
ÃŽnmuiati ceapa intr-un castron mic cu apa rece timp de 5 minute pentru a indeparta o parte din iutimea ei.
Puneti fasolea, feliile de avocado, rosiile cherry si busuiocul intr-un castron.