• Salata cu avocado si legume


    Ne pregatim, deja, pentru primavara si, dupa perioada de iarna, organismul nostru are nevoie de cat mai multe vitamine si minerale. Salatele reprezinta cea mai buna sursa pentru a-o oferi corpului nostru exact ce are nevoie. Iar salata cu avocado pe care ti-o propunem are si un avantaj suplimentar: este foarte satioasa.

     

    Ingrediente

    ¼ ceapa rosie, feliata subtire

    400 g fasole din conserva, scursa si clatita

    1 avocado mare, decojit, taiat in felii groase

    100 g rosii cherry, taiate in sferturi

    20 g  busuioc proaspat, tocat grosier

    ¼ de lamaie, numai sucul

    ½ lingurita ulei de masline extravirgin

    sare si piper negru proaspat macinat

     

    Preparare

    Înmuiati ceapa intr-un castron mic cu apa rece timp de 5 minute pentru a indeparta o parte din iutimea ei.

    Puneti fasolea, feliile de avocado, rosiile cherry si busuiocul intr-un castron.

     Scurgeti ceapa si uscati-o cu hartie de bucatarie, apoi amestecati-o in salata.

     Stropiti peste continutul castronului cu zeama de lamaie si ulei, asezonati cu sare si piper si serviti.

     

  • Articole similare